Salutare, poate te ajuta sa te inspiri din proiectul meu Marinus 60 de la Dennerle si pentru mine acesta a fost primul meu contact cu acvaristica marina : http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40420.page#p370100 La fel ca tine pana atunci aveam experienta doar in acvaristica plantata, pot sa spun ca pentru mine a fost destul de usoara trecerea desi aveam aceleasi temeri ca si tine la inceput. Aceleasi principii de baza sunt valabile si la apa sarata.
Bafta!
Eu mereu sunt pro calitate, doar ca nu am inteles ce face mai exact si ce beneficii are. Am observat ca e la moda si nu am apucat sa ma documentez ce si cum.
Multumesc pentru lamurire.
Am facut un scurt filmulet cu viermii penati, o sa urmeze sa fac un clip cu tot bazinul dar pana atunci sper sa va placa si asta. P.S. va recomand sa-l vedeti la calitate maxima 4K
rares728 wrote:Nu scriu nici ca sunt realizate exceptional, nici nu recunosc ca-mi plac - sunt doar invidios !
M-am uitat si in exif-uri ... da, aparatura faina (sticla fixa de 85mm, D500, altele...) si in special priceperea. Banuiesc ca a fost folosit si un trepied, procesarea foarte inspirata si corecta avand in vedere ca s-au folosit parametri diferiti intre poze de la timpi lungi de 1/60 pana la 1/120 si ISO de la 100 la 800. Totusi ... sa surprinzi asa bine clarul cu deschidere mare de 1/1.8 ?!
Bravo !!!
O sa-i transmit fotografului cuvintele de apreciere!
Humbert wrote:De senzatie. Zici ca-i pictura nu fotografie.
Multumesc!
Sebastian Costin wrote:Felicitari!
Imi place foarte mult asa luminos!
Sunt curios cat de des trebuie sa cureti lilypipe-urile
Multumesc!
Mie imi place lumina cu mai mult alb spre deosebire de albastru, asa arata acvariul la amiaza cand e in varful graficului.
Eu le curat cam odata pe luna sau la doua luni , dar ca sa ramana atat de curate ar trebui sa le curat odata la 2 saptamani de pelicula.