Message |
|
|
 |
|
Am ramas mut!  ...vorba lui Batman, imi vine sa-mi arunc acvariul pe geam.
Foarte fain proiectul, musai sa-i faci un jurnal dedicat cu cat mai multe detalii.
|
 |
|
Foarte fain! Te invidiez, ai mei nu s-a bagat nicodata in nimic. Doar isi fac cate o groapa in nisip ca nebunii.
|
 |
|
um02122 wrote:
BBogdan wrote:Ce bine ar fi sa reusesc sa-i cresc si eu pe ai mei, mai putin partea cu disparutul . 
Daca ii prinzi facand sex, sa pui filmulet aici.
Aia ar fi belea.
 Asta urmaresc si eu, dar deocamdata doar se alearga unul pe celalalt. Se pare ca mai dureaza pana o sa formeze ca si cuplu.
|
 |
|
Ce bine ar fi sa reusesc sa-i cresc si eu pe ai mei, mai putin partea cu disparutul . 
|
 |
|
um02122 wrote:Felicitari ca ai reusit sa tii topicul acesta fara poze indecente. Zic si eu pentru ca un moment am crezut opusul.
Intru sa vad update si scrie pe ultima pagina sus: belea.
Zic eu, hai sa vad cine belea pe cine etc. Raspuns: nimeni
Faine pozele. Dragonetul ala e atat de mic ca trebuie sa aiba grija sa nu-l inghita zoa.
Multumesc!
Am o pereche, ambii sunt foarte mititei. Masculul il am de vreo 2 luni iar femela a ajuns de curand. Sper sa reusesc sa-i invat cu hrana congelata, altfel o sa-mi fie destul de greu sa-i tin in viata chiar daca suplimentez cu copepode.
|
 |
|
marinica wrote:Belea ! Foarte fain !!!!
Multumesc!
gsv wrote:Fara cuvinte!!!
Ma bucur ca iti place!
ocean wrote:Superb
Multumesc!
|
 |
|
|
 |
|
Un proiect fain! , abia astept sa-l vad in forma maxima.
|
 |
|
Recomand cu toata increderea. What you see is what you get!
|
 |
|
Ai facut vreun test de apa ? Ce valori ai? Kh-ul e ok?
|
 |
|
Felicitari domnule Mihut!, pestii sunt extraordinar de frumosi!
|
 |
|
Nice!
|
 |
|
Bogo wrote:Si maine l-as umple de corali das' cam piperati la pret aici.
Daaa, dar si banii pe care-i castigi sunt altii.
|
 |
|
Un inceput frumos! , astept sa-l vad plin de corali.
Vorba aia... hardscape-ul e fain , astept sa vad plantarea!
|
 |
|
koala wrote:http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/45537.page
Cu felicitari!
Multumesc!
|
 |
|
um02122 wrote:Tare fain filmul.
Ce ma impresioneaza pe mine e ca ai corali foarte sanatosi.
Si ma refer la faptul ca tii intr-un volum relativ mic soft, LPS si SPS, plus corali non-fotosintetici. De obicei un mixed reef merge cu soft si LPS, dar SPS au cerinte total diferite.
Banuiesc ca mentenanta e respectata cu sfintenie, iar sesiunile nu sunt de 30 min.
Asta inseamna sa fii gradinar de corali.
Da, mentenanta o fac saptamanal, extrem de rar fac exceptie si dureaza maxim o ora. (mai mult imi ia sa rup o varietate de Caulerpa pe care am lasat-o la un moment dat sa se extinda pe o piatra din spate si acum e imposibil sa scap de ea, asa ca doar o raresc cat pot de mult sa nu mai mearga si altundeva)
M-am obisnuit sa fiu "gradinar" de la apa dulce si chiar imi face placere.
|
 |
|
gsv wrote:Foarte frumos!!!
Multumesc!
Humbert wrote:Senzational, mi se pare incredibil ce ai reusit sa faci intr-un spatiu relativ mic si cu filtru extern!
Daca nu ar fi pestii, nu ti-ai da seama din filmare ca nu e vorba de un reef mare, iar asta inseamna maestru aquascaper.
Multumesc, ma bucur ca apreciezi ! Da, am incercat ceva ce eu inca nu am vazut bine definit in Romania si anume un aquascape sarat. Intr-adevar dimensiunea pestilor si crevetilor "ma tradeaza" dar imi sunt tare simpatici iar reef fara pesti este de neconceput. La apa dulce hai ca mai merge, dar parca si acolo e cam trist fara.
|
 |
|
Multumesc, ma bucur ca iti place!
O sa incerc sa-ti ofer informatiile in weekend-ul acesta.
|
 |
|
MSI wrote:Superb! Am urmarit clipul pana la sfarsit, super!
Faza de la minutul 4 a fost f tare  , mi-au placut in special secventele cand hranesti.
Multumesc, ma bucur ca ti-a placut!
Este hot mare Mrs. Annoying.
aerosv wrote:Felicitari, cel mai frumos nano ! Continua la fel
Multumesc mult!
|
 |
|