Message |
|
eu ampestii la 25 fix si le dau tubii uscati. Gupoaicele fata la 21-25 zile (tin jurnal) iar plati la 21-26 de obicei 24 si asta 4 serii la rand
|
 |
|
eu am un acvariu cu 6 gupy 7 neoni si 3 platy, multe plante in special o planta nus cum ii zice dar creste indraci deaia fara radacina gen elodeea dar e altceva. De cand o am nu mai am alge deloc numi vine sac cred ce acvariu am. Puii de gupy si platii rezista toti si de mancare dau la toata lumea tubiim uscati care le place la nebunie. Mananca toata lumea o datasi cresc repejor. Este mult mai comod, acvariu arata supermisto .
|
 |
|
Salut la toata lumea. Cam vechi topicu dar acum am si eu timp si net acasa, eu sunt individu care a dat controleru in conex in decembrie. Pentru cei care mai sunt interesati de el vreau sa stie ca am modificat softu si am schimbat senzorii (termistori+condensatoare) cu LM75-senzor digital comunicare pe I2C. Pinii de comunicare seriala (2 la numar) se leaga in acelasi loc unde veneau termistorii. Deci e simplu . Pentru cei interesati ma pot contacta pe yahoo mesenger cu xan_dadu . In vederea stabilitatii nu va faceti probleme ca eu folosesc acest automat din octombrie 2004 in continuu si nu am avut deloc probleme, am in sfarsit un termostat inteligent nu unu cretin ca alea din comert. Cat despre precizia ceasului stati linistiti, teoretic ceasul merge perfect dar cum nu sunt 2 picuri sau 2 quartzuri sa mearga la aceeasi frecvventa va fi o deviere. La mine este de 11 secunde la 24 ore care le corecteaza soft automat la 01 noaptea. Cine realizeaza montajul ii dau softu fara corectie si dupa ce-mi spune deviatia va dau softu care compenseaza decalajul si ceasul va merge mereu bine.
|
 |
|
Vreau sa fac un acvariu de 140 litri si am niste geamuri de 12 stiu ca sunt cam groase dar le-am luat moca. Unul dintre ele are o suprafata zimtata si cealalta la fel dar zimtii sunt mult mai fini. Pot folosii acest geam ? Daca da unde sa-l pun ca este singurul geam care este de 10 mm dar l-as pune la fund ca algele de pe el nu cred ca le voi putea curata . Pareri ceva ? Multumesc ...
|
 |
|