[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Technics
Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
Daca l-ai cumparat de curand ai garantie la el, il iei frumos si te duci la ei si soliciti o rezolvare urgenta.
Cred ca este Hygrophila corymbosa "Siamensis"
Bine ai venit.
Se pare ca si voi aveti aceasi problema cu penele de curent
Foarte corect, atat timp cat acest fapt este mentionat pe eticheta produsului se presupune ca este cel mai aproape de realitate.
"Sfaturile" angajatilor nu sunt totdeauna cele mai indicate, asta ca sa fiu mai diplomat.
Daca nu esti un tip rabdator, alege varianta fierberii in apa cu sare (sare grunjoasa cum este cea care se pune la muraturi) timp de 2-3 ore, dupa care o pui intr-o galeata cu apa pe care o shimbi zilnic timp de cel putin o saptamana.
In felul asta vei elimina in mare proportie problema ta.
P.S. numai crede tot ce ti se spune atunci cand cumperi de ex. dintr-un pet shop diverse pentru acvaristica ... ei sunt pusi acolo ca sa vanda si nu sunt putini cei care nu prea stiu cu ce se mananca ce vand acolo! Aata am simtito si eu pe pielea mea.
Informeaza-te in prealabil!
Bafta.
Valabil
Bine ai venit!
Disponibile 20 fire blyxa japonica - 1,5 leu firul, sau tot pachetul 25 lei.
Curate, fara alge.

Se ridica din Dr. Taberei - Bucuresti, detalii PM.
Frumoase si sanatoase plante.
Uite ceva care o sa te ajute cu siguranta:

http://www.theaquatools.com/

Deci in concluzie din toate acvariile se evapora apa mai mult sau mai putin in functie de conditiile enumerate si de ceilati colegi.
Maab wrote:Salut,
Din pacate nu o dau separat

Cu stima

Multumesc pentru raspuns, daca te razgandesti da-mi te rog un PM.

P.S. eu ma refeream la pestisorii otto, tu probabil la butelie

O zi buna.
Bine ai venit
Si eu sunt impotriva plantelor artificiale, sa inteleg ca bugetul de 3-400 este doar pt acvariu cu incalzitor filtru si capac?
Daca este asa ai mai multe variante, cele mai convenabile sunt cele din Hornbach.
Sunt foarte frumosi yellow, crezi ca ai putea sa divulgi sursa si pretul de achizitie?
Salut,
ma intereseaza daca vinzi oto separat si ce fel de oto sunt?
Salut,
variante sunt multe, in primul rand trebuie stiut cu ce vrei sa populezi acvariul, cu ce plante, ce suma maxima vrei sa aloci pentru asta, etc ...
Daca vrei ca sa primesti o oferta de plante poate ca ar trebui sa spui si ce dotare o sa aiba acel acvariu pentru ca plantele au cerinte diferite.
Foarte frumos

Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
Go to: