Message |
|
Si astfle cu putina sare si piper iese o supa de pesti delicioasa  .In primul rand ai mult prea multi pesti, mai doneaza din ei, dui inapoi la magazin etc. .Ai facut ciclarea? E normal ca unul dintre xipho sa fie mai rau si sa atace alti pesti (el fiind masculul dominant). Cumpara un termometru cu termostat di rezolvi problema.Substrat ai ?
|
 |
|
Pentru a avea minimul, iti trebuie macar substrat fertil, vezi prin magazine JBL Florapol de ex. , sau daca vrei o solutie temporara incerca cu ceva fertilizanti in masa apei.De lumina nu ai spus nimic, vezi ca, cabombei ii trebuie lumina, daca nu ai lumina mai bine doneaz-o sau du-o inapoi la magazin, ca sigur iti va muri  . Bine ca ai scos kitsch-urile alea, aratau urat, e un prim pas 
|
 |
|
Da, e caras, am dat un zoom la poza,  . Tu ai margele in acvariul acela? Esti sigur ca nu e altceva, scoate prostiile alea (pietrele alea lucioase si castelul)  .
|
 |
|
Salutari si bine ai venit
Vezi ca daca nu ai substrat, degeaba ai plante  .
Si mi se pare mie sau ai si scoici in bazin ?Daca da ar trebui sa scapi de ele.
P.S: Mai fa o poza un pic mai aproape (la geamul din fata daca poti).
Viziteaza si linkul asta: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/2013.page
|
 |
|
Vin si eu cu o mica adaugare, uite p-aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/2013.page, si p-aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220.page .
Fa-ne si o prezentare, cum ti-a sugerat Dolly.
|
 |
|
Frumos  , culorile atrag cel mai mult atentia  .
|
 |
|
Donez 2 pomaceea adulti, doar pentru Iasi. Cine vrea sa ma contacteze prin PM.
|
 |
|
Ce culori tipatoare au  , is draguti  .
|
 |
|
ni hao, alber
Se poate inchide.
Ms. la toti pentru raspunsuri.
|
 |
|
Nu stiu ce vrei sa zici cu tot forumul. Functia search iti arata cuvantul acolo unde a fost folosit. Nu conteza sectiunea forumului. Si pestii aia und evrei sa-i tii, in acvariul asta? Sai ai altul? Citeste cu atentie despre necesitatile acestor pesti, nu sunt tocmai usor de tinut.
Gata, mi-am dat seama, nu mai conteaza. Bro, nu vroiam sa-mi cumpar  , vroiam ceva mai multe informatii despre ei, ca m-i s-au parut ceva mai deosebiti.
|
 |
|
Cu alte cuvinte, da un SEARCH.
Mda
Apropo de asta, nu exista vreo optiune de search pe tot forumul?
|
 |
|
Si inca ceva e somn de sticla, nu somon
aham
Ca si comportament cum sunt? Ceva de genul neonilor?
|
 |
|
Da, el e.
Vezi ca linkul nu e bun, dar am gasit singur informatii despre el:
Mod de ingrijire: Moderat
Temperament: pasnic
Conditie apa: 24-28 grade C, pH 6.5-7.0, KH 8-12
Marime maxima: 8cm
culoare: transparent
Dieta: omnivor
Origine: Indonesia,India,Tailanda
Familie: Siluridae
Merci 
|
 |
|
Salut si sarbatori fericite,
Sper ca nu am gresit numele, aveti ceva informatii despre acest tip de peste ? Ca am vazut la pet-shop zilele trecute.Ceea ce am obs. la el, e ca era pus cu guppy in bazin.
|
 |
|
Salut si bine ai venit 
|
 |
|
Salut si bafta in ceea ce vrei sa faci 
|
 |
|
Ai facut exact prima mea greseala
Daca nu ai capac la acvariu se sinucide.
|
 |
|
Ms Dragos pentru sfaturi, trebuie sa recunosc ca poate am sarit un pic calul, cand am vorbit de filtru intern. Recunosc ca exista si filtre bune, nu te pot contrzice, dar exista si filtre de care am avut eu, care in 2 luni i-a murit motorasul si nu am mai putut face nimic cu el.
Intr-un final as adauga ca gusturile nu se discuta, si ficare are parerea lui despre modul de filtrare al acvariului sau, si am sa ma opresc aici cu aceasta convorbire ca deja e off-topic.
|
 |
|
Salut si bine ai venit, greseste in continuare ramanand aici 
|
 |
|
salut.. dece esti asa de hotarat sa nu mai iei filtru intern .. ai patit ceva cu el??? eu am de 3 ani acelasi filtru si inca functioneaza .. doar ca iam schimbat buretele din el... in rest....
Mi-a fost recomandat de Rebella un filtru intern, dar eu am burete, asa ca exclud varianta din prima.
Nu mai conteaza acum, nu as vrea sa fac contrareclama filtrului intern, recunosc ca sunt si filtre interne bune, dar nu vreau sa fac aceeasi greseala de 2x.
|
 |
|