[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Azi l-am vazut pentru prima data pe navarchus ca mananca. . Se infrupta gagiul dintr-o pocilopora .
Ba, ce noroc am .
Naso e pe alta lume. Inoata la punct fix. Nu cred ca isi mai revine .
Sper ca te uiti la meci hiena, nu umbli hai-hui!!!!! ......sa ai motive serioase de baut
Halo ninja, unde esti?????

Hai sa facem a suta pagina , ge turba faci?

Uite , esti cautat
...si eu care credeam ca asta e forum de acvaristica, nu nunta......amu care e mireasa??????
Bine ca s-au linistit apele
Nu tin partea lui Catalin, da din cate stiu eu, omul asta chiar cumpara animalele din bazin de la Peti, nu le aduce din Grecia, cum tot asa sunt sigur ca nu o sa aiba niciodata animale din Mediterana in bazin.

By Koala.......jos cenzura

by koala: Nu e nici o cenzura, da' se apucasera sa-si ia familiile la mataranga. A fost prea de tot.
Si ce sa fac cu el , sa-l frig?????
L-am avut de doua ori in mina, da tu......te-ai sucit ca o doamna pe centura, ca doara batman.....
Acu hai si prinde-l tu pe lungila....
Te-ai apucat de zugraveli??????
CatalinBarbu wrote:Eu as scoate Naso-ul,...nu vreau sa fiu pesimist sau sa cobesc dar cred ca nu va avea un final fericit.
Mai bine sa nu mai lase ce stii ce prin bazin.

La varianta asta ma gandesc si eu. Sa vad daca reusesc sa-l prind.
2timpi wrote:Un acvariu de carantina,de fapt 2 ,unu si pentru corali cu lumini calumea sa tii coralii 3 luni in el inainte sa-i bagi in acvariul mare.Faci tratament adevarat si astepti sa treaca ich-ul.
.

Poi nu cred ca e vorba despre icht
Oricum, e mai bine decat pe presul din fata usii
Inca nu apus botul la nimic .
Azi dimineata am vazut ca la naso i- a aparut o ulceratie urata ( cam 2-3 mm) pe partea stanga a capului, deasupra ochiului. Cred ca e HLLE.
Cam ce ar trebui sa-i fac ?????
.......asa singur, fara noi , baietii .
Pentru prima data de cand il am, azi navarchus-ul a iesit la plimbare prin tot bazinul . Ba e frumos,frumos, mai frumos ca Pavelescu .
De-ar manca macar ceva, , nu pune botul la nimic, doar ce gaseste el pe pietre. Ce gaseste nu stiu.
De slabit nu a slabit, e tot asa grasut ca.......
Naso are ceva pe o parte a capului, nu cred ca e icht . Daca l-as putea prinde l-as scoate, si l-as tine separat.
Le dau in continuare usturoi, ghimbir si KZ.
Vedem.
2timpi wrote:Nu beau eu tuica si nici din vinul pe care- l facem,cred ca n-am mai gusta de cel putin 5 ani.Beau doar cate o bere Neumarkt cam aproape in fiecare zi.Pe taranii de la plescoi ii consider nebuni ca au plantat numai pruni.Rar de tot gasesti cate un cais sau un cires aici ,da schimb eu traditia cu merii si perii mei cu miez rosu. Iar tuica de buzau originala avea maxim 18 grade pe vremuri,in ultimu timp o dublu distileaza sau mai dubludistileaza si vinul daca e prea acru sau nu mai au in ce sa- l puna si se ajunge la un lichid nebaubil dupa mine.

Tuica de 18 grade .
Si rezidul de la tuica din Bistrita , aia ce ramane dupa a doua distilare, era mai tare , se folosea pe vremuri la spalatul geamurilor.
Tuica in sine avea intre 56 si 64 grade, puteai aprinde si focul in soba cu ea.
Bre la noi e o vorba...... Raceala trece in sapte zile cu medicamente si intr-o saptamana fara medicamente .
Mai e tratamentul cu tuicomicina, da ala da dureri de cap .
um02122 wrote:Stiu ca exista un curent mic dar puternic homofob indreptat impotriva unui user marsupial, si as vrea sa dau un avertisment.
Il voi numi The Koala Curse. Ii afecteaza pe cei care vor sa formeze perechi de pesti si au facut misto in trecut de o anumita pereche de ciclide americane.
Acum voi admite ca sunt prima victima: la o zi dupa ce am facut filmuletul cu noua mea pereche de Amblyeleotris latifasciata cu Alpheus bellulus https://www.youtube.com/watch?v=ooPVVypqxXY , exemplarul mai mare de Amblyeleotris a mancat unul din crevetii alpheus. Apoi, exemplarul mai mic a fost tinut doar pe sub pietre. Am interpretat aceasta drept comportament normal de imperechere, cu un mascul mare si dominant care isi tine femela in cuib.
Dupa doua saptamani, trag concluzia ca exemplarul mai mare si-a dat seama ca cel mic nu e femela (probabil ca nu a stat) si ca atare acum am fugareli prin acvariu.
De ce nu au facut asta in perioada de carantina e peste capacitatea mea de intelegere, dar ce e cert e ca am sfarsit cu doi masculi. Amandoi raman sanatosi si exemplarul fugarit pare sa apuce sa manance bine si are aripile intacte si arata foarte bine.

Acum ca am facut marturisirea, ramane dilema: cum naiba prind pe unul din ei sa-l scot din acvariu?!? Si pe care? Si cum imi realizez in final perechea?
Pare-se ca trebuie sa vizitez un magazin de pescuit, sa gasesc un carlig suficient de mic si sa il pescuiesc pe cel mare afara din acvariu.
Apoi il mut inapoi in acvariul de carantina pana cand gasesc o femela la magazin. Odata identificata femela, o aduc in acvariul de carantina, iar daca este acceptata - adica este femela, o mut in acvariul mare, iar masculul i-l dau lui Pavelescu, ca are acvariu suficient de mare sa tina ditamai buhaiul de goby, plus ca si el a facut misto de userul marsupial si perechea sa de ciclide.

In rest, cei patru royal gramma par sa se inteleaga foarte bine (femelele se mai fugaresc, ca femelele), iar cei doi blenny par sa ignore cvartetul, desi cred ca E. stigmatura a reusit sa-i aplice o muscatura lui E. pictus. Ma gandesc ca as putea sa-l scot pe E. stigmatura pentru ca e beligerant sau sa adaug un Ecsenius bicolor sa-l mai linisteasca.

Cum vi se pare planul meu?

Plm. Daca aveai femele, vorbeai cu Koala, si puteati sa intrati intr-o cuscrie. . El iti dadea unul din baietii lui, iar tu la schimb o femela, si aveati si voi perechi normale.
In dragoste nu conteaza marimea membrilor, doar a.......... .......asa, fiecare cu baietii lui.
Nu vedeti ca nu ne mai baga in seama. Ori s-o suparat pe noi, ori a intrat in hibernare.
Asteptam..........
Trebe sa le pui seara ceva filmulete erotice ,ca sa stie cum sta treaba , si apoi incep sa se iubeasca cu adevarat.
He he. Fetele astea mie imi plac!!!!

..Domn Koala unde ti incalzitorul??? Daca e in sump , muta-l sus in bazin, nu trebuiasca pe viitor .
Eu am peste cu icht in acvariu. Ma pot contamina si eu??????

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: