dan.pavelescu wrote:Revenind
Ti-am recomandat sa nu stresezi pestii. Si sa nu faci miscari BRUSTE pe langa acvariu, nu sa te muti afara si sa nu mai circuli pe langa ei.
Si pestii mei se strang la geam cand ma vad, in coltul unde s-au obisnuit sa primeasca de mancare, dar cand fac miscari bruste sau neasteptate (de exemplu, cand lucrez pe jos la sump si ma ridic brusc, ii vad cum intra in pamant instant).
Deci, chiar daca pestii stiu ca eu sunt fraieru' care ii hraneste, se streseaza cand considera ca pot prezenta un potential pericol. La fel si cand curat geamurile, ii vand cum se scapa in pampersi de frica.
E normal sa avem acvariile la vedere si nu in beci la intuneric. Ti-am dat un sfat non-stiintific, dar bazat pe experienta avuta. Daca vrei il urmezi, daca nu, nu, mi-e perfect perpendicular.
Her Pavelescu sunt total de acord cu dumneavoastra

.
Incerc pe cat posibil sa nu stresez pestii, dar in momentul de fata eu sunt cel mai stresat

. De mine nu ti-e mila vad ca

. Ma razbun eu pe tine, stai linistit
Pesti sunt ok toti, mai putin bula ala de naso.

. A scapat de chestia aia de pe aripioara si facut ceva pe o parte a capului. Mi mai frica acum sa nu fie icht.
Glumeam si eu cu statul afara......
Oricum stau linistit si in casa

, altfel poola ala de navarchus nu iese la plimbare, sta scuns dupa pietrele din dreptul BA - ului.
Unii zic ca poate dura si zece zile pana se acomodeaza.