koala wrote:- Bah, nu zic nimic pentru ca nu prea am cu ce sa ma laud... am o infectie in acvariu, nu stiu CE si DE UNDE.
- Azi dimineata am observat un alt exemplar, cu o rana pe cap (carnea mancata, zona "albita") si caruia ii atarnau niste fecale transparente...
- Da' nu ca la "viermii intestinali" (subtiri si filamentoase)... ci ca un intestin iesit cu totul, ceva gros si consistent.
- Mi-a mai murit un exemplar, saptamanile trecute, cu acelasi tip de rana pe el... da' am crezut ca s-au lovit / batut si ca s-a infectat. Ei bine, pare a fi altceva.
Plm, tre' sa-i bag pe antibiotice. Probabil o sa incerc cu Eritromicina.
- apa e curata, nu le-am dat de mancare decat creveti, uscaturi si ceva rame... plm, nu stiu ce-ar putea sa fie.
- nici n-am chef de ei... care scapa, scapa. Care nu, sa fie sanatos. Firu' vietii!
Se vede ca n-ai mai dat demult pe la biserica . Pune si matale un genunchi jos, cheama echipa din Burkina la o cantare evlavioasa , si sa vezi cum se indreapta treburile.
In seara asta , dupa trei saptamani de chin, s-a gandit tovarasul pomacanthus sa se apuce de congelate .
A mancat ca un spart .
Sper sa fie pe drumul cel bun.
Poi vezi daca-i lasi sa-si faca de cap!!!! . Si eu am pus intrebarea asta. Mecanic cam nu prea poti , doar sa pui o piatra langa el, rodachtis, sa-ti ei bere si tigari si sa astepti sa se mute singur. Mai usor muti milka.
...sau daca preferi cafea in loc de bere , dai o fuga la Bargau .
Kenia eu l-am taiat frumos cu lama de cater.
Navarcusul e destul de bine. Are cateva puncte albe pe el , da e activ si ciuguleste intruna pocilopora, buretii si de pe pietre.
Din ce dau eu mancare ,nu ia nimic in gura . Om vedea.