[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Vroiam doar sa destind putin atmosfera, ca altfel ne tampim umblind dupa mofturile unui pestisor minune
Sa mai strans buba . Ce fel de rana este, nu stiu,cert e ca se vede ca s-au strans solzii
Sper sa fie pe drumul cel bun.
koala wrote:- Bah, nu zic nimic pentru ca nu prea am cu ce sa ma laud... am o infectie in acvariu, nu stiu CE si DE UNDE.
- Azi dimineata am observat un alt exemplar, cu o rana pe cap (carnea mancata, zona "albita") si caruia ii atarnau niste fecale transparente...
- Da' nu ca la "viermii intestinali" (subtiri si filamentoase)... ci ca un intestin iesit cu totul, ceva gros si consistent.
- Mi-a mai murit un exemplar, saptamanile trecute, cu acelasi tip de rana pe el... da' am crezut ca s-au lovit / batut si ca s-a infectat. Ei bine, pare a fi altceva.

Plm, tre' sa-i bag pe antibiotice. Probabil o sa incerc cu Eritromicina.

- apa e curata, nu le-am dat de mancare decat creveti, uscaturi si ceva rame... plm, nu stiu ce-ar putea sa fie.
- nici n-am chef de ei... care scapa, scapa. Care nu, sa fie sanatos. Firu' vietii!

Se vede ca n-ai mai dat demult pe la biserica . Pune si matale un genunchi jos, cheama echipa din Burkina la o cantare evlavioasa , si sa vezi cum se indreapta treburile.
dan.pavelescu wrote:Hai siktir.. nici ca mai zic ceva de acum.

Bre Celentano de Haustria, tot bosumflat esti sau zugravesti zi si noapte???
In seara asta , dupa trei saptamani de chin, s-a gandit tovarasul pomacanthus sa se apuce de congelate .
A mancat ca un spart .
Sper sa fie pe drumul cel bun.
dan.pavelescu wrote:Nici io nu te-am uitat ba, dragostea mea rurala

Iaca, aseara mi-am adus aminte de tine, daca-l conving pe om sa mi-o dea mie, ti-o fac cado

image

Faina jucaria. O pun la grinda la cabana, ca mai am, da nu asa mic ....binenteles ca n-am lucrat niciodata cu asa ceva.
Poi aia rari si fitosi pot sa ajunga la 200 roni, da noi nu ne permitem de aia, plus ca aia se vand doar in vest .
Unde ai vazut tu peste cu 1300 lei????? cel mai scump peste de acvariu e maxim 200 lei
Poi uite asa facem toti exceptii
Da de munca cand ai timp, ca vad ca te plimbi cam mult????

...cu scula aia om mai facut, neaparat trebe s-o aduci , ca altfel te sparg. , sa moara mama .
Si sa inteleg ca poate exista continuare??????
......ca sa vezi ca nu te-am uitat.....
Poi vezi daca-i lasi sa-si faca de cap!!!! . Si eu am pus intrebarea asta. Mecanic cam nu prea poti , doar sa pui o piatra langa el, rodachtis, sa-ti ei bere si tigari si sa astepti sa se mute singur.
Mai usor muti milka.
...sau daca preferi cafea in loc de bere , dai o fuga la Bargau .
Kenia eu l-am taiat frumos cu lama de cater.
Navarcusul e destul de bine. Are cateva puncte albe pe el , da e activ si ciuguleste intruna pocilopora, buretii si de pe pietre.
Din ce dau eu mancare ,nu ia nimic in gura . Om vedea.
.....in Bistrita nu gasesti scoici la vanzare, doar prefierte, sa vad la ceva restaurante...

Naso a plecat spre alte ape ,negre , pacat de el, era frumos varful de sulita, asa ii zicea ficamea.
Macar substratul ala scoate-l. . Poti pune nisip normal.
Ti-l trimit cu tot cu o bucatareasa, eftina si presteaza toate mancarurile fara mofturi
dan.pavelescu wrote:Fa-l ciorba, grasanule

.....ba l-am prins si fript. Unde sa ti-l trimit?????

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: