Message |
|
Vand acvariu complet ce contine:
-acvariu Juwel de 160 l cu capac original cu 2 neoane
-stand original Juwel pal negru
-substrat manado
-incalzitor 300W Protemp JBL
-filtru extern CristalProfi Green Line 901e
-pompa aer
-priza programabila
-system Co2 JBL de tip "bombaCO2"
-diverse maruntisuri ca minciog,mancare, maternitate de pui,racleta de curatat geamul etc.
Toate cele de mai sus sunt intr-o stare buna, fara defectiuni. Acvariul nu se da cu fauna si flora.
Poze se pot vedea aici http://olx.ro/oferta/acvariu-juwel-160-complet-ID5PZ0E.html
|
 |
|
S-au dat, se poate inchide, multumesc.
|
 |
|
Donez 6 guppy de cca 3 luni. Se ridica de la domiciliu sos Giurgiului -Bacovia sector 4.
Telefon 0724330435.
Contactati-ma dupa orele 17.
|
 |
|
S-au dat, se poate inchide.
Multumesc
|
 |
|
Donez circa 7 femele + 4 masculi adulti plus juvenili cca 10 bucati.
Se ridica de la domiciuliu sos Giurgiului- Bacovia.
Primul venit primul servit.
0724330435
|
 |
|
Vand melci asasini maturi - 2 lei bucata
Comanda minima 30 de lei, trimit si in tara cu ramburs.
Se poate si schimb cu creveti.
Detalii pe privat.
|
 |
|
rezervat pana maine la 18:00
|
 |
|
Donez pesti din acvariu, sunt cam 15 platty negri de 2-3 cm, " neoni" 4 bucati si 2 bucati pleco. Mai sunt cativa pui 1 cm platy pestriti.
Se da tot lotul de pesti o data.
Se ridica de la domiciliu sos Giurgiului
Primul venit, primul servit
0724330435
|
 |
|
Vand urgent un lot de circa 40-50 melci asasini diverse marimi, majoritatea adulti. Bonus 10-20 meldi de substrat. Se ridica de la domiciliu zona sos. Giurgiului.
|
 |
|
Ca sa nu fie chiar gratis am de dat cca 20-30 guppy diverse marimi si 10 platy pui asa cum se vede in poze.
Predarea se face la domiciliu sos Giurgiului -Bacovia
Pret 20 lei
Mesaje pe PM
|
 |
|
Se poate inchide
|
 |
|
Donez guppy pui si maricei cca 40 bucati din lipsa de spatiu, primul venit primul servit. Zona Giurgiului-Bacovia, ridicare de la domiciliu.
Aduceti si recipient pt transport. Persoana care vine ridica tot lotul de pesti.
0724330435
|
 |
|
Deocamdata rezervati
|
 |
|
Se doneaza cca 40 de pui 1-1,5 cm. Prefer sa donez tot lotul unei singure persoane din lipsa de spatiu si timp.
Contact 0724330435, id mess mariusrous, se ridica de la domiciliu zona sos. Giurgiului.
|
 |
|
Se pune la vanzare un lot de platy tuxedo galben cu negru 1-1,5cm. Pret pe bucata 2 lei, stoc de circa 40 de bucati.
Atasat poza cu tineretul.
Contact 0724330435, id mess mariusrous, se ridica de la domiciliu zona sos. Giurgiului.
|
 |
|
Se vinde filtrul de mai sus nou, cutie sigilata.
Doar Bucuresti.
Pret: 350 lei
|
 |
|
Destule, peste 12-15 bucati, mari si mici.
|
 |
|
Nu e gluma, am cumparat 5 guppy blue Moscow acum cateva luni in speranta ca-mi voi popula acvariu cu frumusete de puiet. Din prima zi cand i-am pus in acavariu si pana in clipa de fata acesti masculi nu fac altceva decat sa se fugareasca unul pe celalalt avand acelasi ritual de imperechere pe care-l are un mascul normal langa o femela. Oare o fi explicatie ca de unde i-am cumparat au fost tinuti de mici numai cu masculi in acavriu?
|
 |
|
Se poate inchide. Mersi
|
 |
|
update:
Schimb 60 melci cu -Eheim aquaball 130 sau
-Eheim aquaball 60 sh-uri
|
 |