[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: helium
Forum Index » Profile for helium » Messages posted by helium
-acvariu Juwel de 160 l cu capac original cu 2 neoane
-stand original Juwel pal negru
-substrat manado
-incalzitor 300W Protemp JBL
-filtru extern CristalProfi Green Line 901e
-pompa aer
-priza programabila
-system Co2 JBL de tip "bombaCO2"
-diverse maruntisuri ca minciog,mancare, maternitate de pui,racleta de curatat geamul etc.

Toate cele de mai sus sunt intr-o stare buna, fara defectiuni. Acvariul nu se da cu fauna si flora.
Poze se pot vedea aici http://olx.ro/oferta/acvariu-juwel-160-complet-ID5PZ0E.html
S-au dat, se poate inchide, multumesc.
Donez 6 guppy de cca 3 luni. Se ridica de la domiciliu sos Giurgiului -Bacovia sector 4.
Telefon 0724330435.
Contactati-ma dupa orele 17.
S-au dat, se poate inchide.
Multumesc
Donez circa 7 femele + 4 masculi adulti plus juvenili cca 10 bucati.
Se ridica de la domiciuliu sos Giurgiului- Bacovia.
Primul venit primul servit.
0724330435
Vand melci asasini maturi - 2 lei bucata
Comanda minima 30 de lei, trimit si in tara cu ramburs.

Se poate si schimb cu creveti.
Detalii pe privat.
rezervat pana maine la 18:00
Donez pesti din acvariu, sunt cam 15 platty negri de 2-3 cm, " neoni" 4 bucati si 2 bucati pleco. Mai sunt cativa pui 1 cm platy pestriti.
Se da tot lotul de pesti o data.
Se ridica de la domiciliu sos Giurgiului
Primul venit, primul servit
0724330435
Vand urgent un lot de circa 40-50 melci asasini diverse marimi, majoritatea adulti. Bonus 10-20 meldi de substrat. Se ridica de la domiciliu zona sos. Giurgiului.
Ca sa nu fie chiar gratis am de dat cca 20-30 guppy diverse marimi si 10 platy pui asa cum se vede in poze.
Predarea se face la domiciliu sos Giurgiului -Bacovia
Pret 20 lei
Mesaje pe PM
Se poate inchide
Donez guppy pui si maricei cca 40 bucati din lipsa de spatiu, primul venit primul servit. Zona Giurgiului-Bacovia, ridicare de la domiciliu.
Aduceti si recipient pt transport. Persoana care vine ridica tot lotul de pesti.
0724330435
Deocamdata rezervati
Se doneaza cca 40 de pui 1-1,5 cm. Prefer sa donez tot lotul unei singure persoane din lipsa de spatiu si timp.

Contact 0724330435, id mess mariusrous, se ridica de la domiciliu zona sos. Giurgiului.
Se pune la vanzare un lot de platy tuxedo galben cu negru 1-1,5cm. Pret pe bucata 2 lei, stoc de circa 40 de bucati.
Atasat poza cu tineretul.
Contact 0724330435, id mess mariusrous, se ridica de la domiciliu zona sos. Giurgiului.
Se vinde filtrul de mai sus nou, cutie sigilata.
Doar Bucuresti.

Pret: 350 lei
Destule, peste 12-15 bucati, mari si mici.
Nu e gluma, am cumparat 5 guppy blue Moscow acum cateva luni in speranta ca-mi voi popula acvariu cu frumusete de puiet. Din prima zi cand i-am pus in acavariu si pana in clipa de fata acesti masculi nu fac altceva decat sa se fugareasca unul pe celalalt avand acelasi ritual de imperechere pe care-l are un mascul normal langa o femela. Oare o fi explicatie ca de unde i-am cumparat au fost tinuti de mici numai cu masculi in acavriu?
Se poate inchide. Mersi
update:
Schimb 60 melci cu -Eheim aquaball 130 sau
-Eheim aquaball 60 sh-uri

Forum Index » Profile for helium » Messages posted by helium
Go to: