[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
guppy masculi gay  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
helium
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu e gluma, am cumparat 5 guppy blue Moscow acum cateva luni in speranta ca-mi voi popula acvariu cu frumusete de puiet. Din prima zi cand i-am pus in acavariu si pana in clipa de fata acesti masculi nu fac altceva decat sa se fugareasca unul pe celalalt avand acelasi ritual de imperechere pe care-l are un mascul normal langa o femela. Oare o fi explicatie ca de unde i-am cumparat au fost tinuti de mici numai cu masculi in acavriu?

0724330435
[Yahoo!]
Alex89
Junior member
[Avatar]

IP:

Cate femele ai pentru cei 5 masculi?

Acvariu 180L:Filtru extern JBL e901,incalzitor Resun 250w,substrat fertil AquaBasis 10L si 25 kg de pietris 1-4 mm,Lampa 2xOsram T5 865 2xOsram T5 840
[Email] [Yahoo!]
helium
Junior member
[Avatar]

IP:

Destule, peste 12-15 bucati, mari si mici.

0724330435
[Yahoo!]
delta
Junior member
[Avatar]

IP:

helium wrote:Nu e gluma, am cumparat 5 guppy blue Moscow acum cateva luni in speranta ca-mi voi popula acvariu cu frumusete de puiet. Din prima zi cand i-am pus in acavariu si pana in clipa de fata acesti masculi nu fac altceva decat sa se fugareasca unul pe celalalt avand acelasi ritual de imperechere pe care-l are un mascul normal langa o femela. Oare o fi explicatie ca de unde i-am cumparat au fost tinuti de mici numai cu masculi in acavriu?
sa nu cumva sa fie mai degraba vorba de ritual de intimidare decat de ritual de imperechere
ceea ce are un sens pentru un sex, poate avea sens contrar pentru cei de sex opus

p.s. ai filmat cumva respectivul comportament?

Forum Index » Vivipari
Go to: