[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: helium
Forum Index » Profile for helium » Messages posted by helium
Schimb 60 melci cu -Eheim aquaball 130 sau
-Eheim aquaball 60
Mai am melci de donat, zona sos Giurgiului
Multumesc pt apreciere Tudor
Anunt valabil in continuare, cine vine si doreste isi ia in limita bunului simt nu cate 50 de bucati.
Rezervati deocamdata.
Am peste 50 de bucati melanoides tuberculata diverse marimi. Se pot ridica din zona sos. Giurgiului- Pta Progresul 0724330435 id mess mariusrous
nu am burete pe tur, am curatat filtrul, era plin de melci, vad ca nu mai face zgomot deocamdata
Salut, a achizitionat de o luna un filtru JBL901, a functionat silenios impecabil pana acum 3 zile cand a inceput sa faca zgomot din cand in candsi sa bage ble de aer in acvariul de 120 L.
Nu l-am desfacut pana acum. Ce poate fi? Ma gandesc sa-l duc in garantie.
S-au dat, se poate inchide.
Donez o pereche de scalarI de aproximtiv 3 cm, zona sos. Giurgiului sector 4 dupa orele 16.
Schimb tableta 10" Allview sigilata, garantie 2 ani, factura achizitie Emag, pret achizitie 560 lei, cu acvariu 180 litri preferabil cu stand si accesorii.
Cu scuzele de rigoare voi arata etapele si dotarile acvariului.
Am achizitionat un acvariu pentru incepatori de 60L cu filtru Aquaball 60, incalzitor Eheim si termometru. Am considerat ca asa ar fi normal sa incep Aventura desi acum mi se pare mic volumul de 60L vazand ce "monstrii plini cu pesti si verdeata" au unii colegi. Am pus substrat, nisip cu granulatie 1-2mm, si chimicalele aferente ciclarii. Atasez si poze insa mi se par umile in comparative cu ce vad pe site.
Pasiunea este a mea, insistentele ale fetitei. Vreau sa populez acvariu dupa o vizita pe la domnul Boloni asa cum am facut-o si acum 20 de ani. O mai avea deschisa pravalia pe Costache Marinescu?
Va salut, sunt Adi Tihan din Bucuresti, am 39 de ani si la indemnul fetitei cea mare am redescoperit pasiunea pentru acvaristica. Drept urmare am achizitionat un acvariu complet utilat si m-am apucat de treaba. deocamdata sunt la ciclare.
Deja am apelat la colegul Victor z din Progresul si am montat plantele.
Sa auzim de bine.

Forum Index » Profile for helium » Messages posted by helium
Go to: