Message |
|
Vandut!
|
 |
|
Vand acvariu complet echipat 240L. L=95, l=50, h=50! Dotari: Incalzitor 300W Sice, filtru extern, Fluval 204, masa(asa cum este in poza), trei neoane de 90W PowerGlo! 700RON
[/img]http://www.okazii.ro/catalog/4256654/plante-animale/altele/Vand-acvariu-240-litri-echipat-complet.html#div_photo[/img]
|
 |
|
Sa dat! rog administratorul sa inchida "topic-ul"
|
 |
|
Nu ma pot lasa de meseria asta totul este momentan un compromis si pe viitor un upgrade!
|
 |
|
L=74 l=40 h=43
Poza!
Ploiesti, Tel0722-691-97doi
|
 |
|
Vand acvariu complet echipat 240L. L=95, l=50, h=50! Dotari: Incalzitor 300W Sice, filtru extern, Fluval 204, masa(asa cum este in poza), trei neoane de 90W PowerGlo, nisp, pesti, plante.
Pret 600 RON!
Poza!
|
 |
|
Vand acvariu L=70cm, l=40cm, h=43cm, cu decor din spuma poliuretanica la partea din spate! 200RON
Bonus: Filru intern Sharck, un caras si trei pleco!
Imagini ale bazinului pot fi vazute aici!
|
 |
|
ciprian_sb wrote:Scuze, acum mi-am dat seama ca postul meu este intarziat... ce s-a intamplat cu scalarul respectiv?
Din pacate scalarul a murit  .... si se pare ca a avut ceva probleme digestive si nu paraziti intestinali deoarece ceilalti sunt bine sanatosi!
|
 |
|
Dalles wrote:Poate nu e de la viermi.
In ce a constat meniul lui pana cand s-a imbolnavit?
Eu am paradit mai demult un scalar dupa ce un an de zile l-am hranit exclusiv cu TetraMin. Si eu am crezut ca are viermi, dar era de la lipsa de varietate in alimentatie. De-aia azi folosesc vreo opt soiuri de produse pentru pesti exotici, plus tubifex. N-am mai avut niciodata excremente filamentoase in acvariu.
A, mi-am amintit ca recent o cunostinta de-a mea a pierdut un scalar tot asa, cu slabit puternic inainte. Il hranea numai cu ceva de la Sera (am uitat ce).
De hranit i-i hranesc numai cu produse Tetra dar le schimb sortimentul defiecare data cand un tub se termina! Cateodata le mai dau si tubifex uscati de la Nutrafin sau inima de vita dar destul de rar.
In bazinul cu scalari nu am avut niciodata dejectii filamentoase mi-sa mai intamplat la carasi dar acolo scapam usor cu furalizadon!
|
 |
|
Am un scalar care de vreo doua zile nu mai mananca nimic si sta ascuns, azi l-am studiat mai bine si am vazut ca este extrem de slab aproape ca se vad oasele numai burta este umflata!
Ce credeti ca ar putea avea?
Multumesc!
|
 |
|
MARELE ALB wrote:Continua schimburile dese de apa si indeparteaza mecanic tot ce poti ....... de pe geamuri, rupe frunzele batrine. E Cladophora  .
De la ce apare "Mare Alb" ?
|
 |
|
Dragii mei prieteni, de cateva luni ma chinuie niste alge nenorocite.
Am incercat tot ce stiam : produse din comert contra algelor, schimburi dese de apa, reducerea luminii, mancare putina etc. tot nu am scapat de aceasta alga: Cateva poze
Voi stiti ceva de aceasta alga? cum pot scapa de ea?
Detalii bazin:
250 L, 5 scalari marisori, 10 neoni, 5 ornatus, 5 calistus, 2 pleco, hrana putina de doua ori pe zi, lumina artificiala 3 neoane PowerGlo30W, nu exista lumina naturala directa, filtru Fluval204, nu folosesc fertilizanti, substrat turba, nisip, piertis, plante Echinodorus(imens) nucus, valisneria, etc.
|
 |
|
Sigur rasina care ai dat-o pe decor este cea indicata?
|
 |
|
Instalatia de CO2 se pune in acvariu dupa ce ai pus plantele si bazinul este ciclat. Concentratia de CO2 din apa trebuie tinuta meru sub control nu este o regula cate picaturi pe secunda trebuie sa fie!
|
 |
|
Antoniot wrote:...dar cu carbunele ce fac...el era incorporat cu filtrul cand l am cumparat daca il scot mai functioneaza galeata aia de filtru sau cant trebuie pus ...?
Functionarea filtrului nu depinde de carbunele din el.(ce filtru extern ai?) carbunele se pune dupa ce aplici un tratament la acvariu pentru a indeparta eventuale ramasite ale substantelor. Nu i-ti doresc sa trebuiasca sa pui carbunele.
|
 |
|
Antoniot wrote:era sa uit,deasupra apei pluteste ceva mazga transparenta , nu stiu ce e
 ma simt depasit de situatie ....
nu te speria nu este mazga cred ca este doar o pata deasupra apei care va disparea cu timpul(este de la apa) si/sau de la decor!
|
 |
|
Salut, si bine ai venit,
Tu spui ca ai citit inainte de a te apuca de acvaristica, este foarte bine dar, probabil nu ai citit cum trbuie sau ce trebuie.
pentru tine am doua sfaturi momentan: 1 citeste si invata aici si 2 scoate carbunele nu este bun la ciclare. Carbunele are si el partile lui bune dar, depre asta mai vorbim!
Multa bafta!
|
 |
|
Depinde de cat de bine este lipit si de grosimea geamului!
|
 |
|
multumesc!
Sper sa mearga!
|
 |
|
Salut!
Ce are?
Unuia dintre cei 5 scalari ai mei din senin i-sau acoperit ambii ochi cu un fel de mazga albicioasa, ca un fel de gelatina.
Ce credeti ca poate fi?
|
 |
|