[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Scalar numai "piele si os" hellp!  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Madalin Dorobantu
Member

IP:

Am un scalar care de vreo doua zile nu mai mananca nimic si sta ascuns, azi l-am studiat mai bine si am vazut ca este extrem de slab aproape ca se vad oasele numai burta este umflata!

Ce credeti ca ar putea avea?

Multumesc!

Nu fi trist vor veni si vremuri mai bune!

[Email]
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

Viermi intestinali...dar las pe cineva mai avizat sa dea un tratament...la mine s-au curatat tot timpul cand au avut asa ceva
[Email] [Yahoo!]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Se face tratamentul cu metronizadol din cate stiu eu , cred ca ar trebui sa bagi un ochi la Boli si tratamente si mai ales la cele facute sticky unde este decrisa boala.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

Poate nu e de la viermi.
In ce a constat meniul lui pana cand s-a imbolnavit?
Eu am paradit mai demult un scalar dupa ce un an de zile l-am hranit exclusiv cu TetraMin. Si eu am crezut ca are viermi, dar era de la lipsa de varietate in alimentatie. De-aia azi folosesc vreo opt soiuri de produse pentru pesti exotici, plus tubifex. N-am mai avut niciodata excremente filamentoase in acvariu.

A, mi-am amintit ca recent o cunostinta de-a mea a pierdut un scalar tot asa, cu slabit puternic inainte. Il hranea numai cu ceva de la Sera (am uitat ce).

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
Madalin Dorobantu
Member

IP:

Dalles wrote:Poate nu e de la viermi.
In ce a constat meniul lui pana cand s-a imbolnavit?
Eu am paradit mai demult un scalar dupa ce un an de zile l-am hranit exclusiv cu TetraMin. Si eu am crezut ca are viermi, dar era de la lipsa de varietate in alimentatie. De-aia azi folosesc vreo opt soiuri de produse pentru pesti exotici, plus tubifex. N-am mai avut niciodata excremente filamentoase in acvariu.

A, mi-am amintit ca recent o cunostinta de-a mea a pierdut un scalar tot asa, cu slabit puternic inainte. Il hranea numai cu ceva de la Sera (am uitat ce).

De hranit i-i hranesc numai cu produse Tetra dar le schimb sortimentul defiecare data cand un tub se termina! Cateodata le mai dau si tubifex uscati de la Nutrafin sau inima de vita dar destul de rar.

In bazinul cu scalari nu am avut niciodata dejectii filamentoase mi-sa mai intamplat la carasi dar acolo scapam usor cu furalizadon!

[Email]
viviparu'
Senior member

IP:

In mod normal trebuie sa le dai cel putin doua tipuri de mancare pe zi, si sa nu repeti la nesfarsit chestia asta ci, de-a lungul unei saptamani sa varieze mancarea pe cat se poate. Incearca tot un tratament cu Furazolidon

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
ciprian_sb
Member
[Avatar]

IP:

Daca iei in considerare ce i-ai dat de mancare e posibil sa aiba o ocluzie intestinala?

PS: va rog nu dati cu pietre...

Dancing with the wolves...
ciprian_sb
Member
[Avatar]

IP:

Scuze, acum mi-am dat seama ca postul meu este intarziat... ce s-a intamplat cu scalarul respectiv?

Dancing with the wolves...
Madalin Dorobantu
Member

IP:

ciprian_sb wrote:Scuze, acum mi-am dat seama ca postul meu este intarziat... ce s-a intamplat cu scalarul respectiv?

Din pacate scalarul a murit .... si se pare ca a avut ceva probleme digestive si nu paraziti intestinali deoarece ceilalti sunt bine sanatosi!

[Email]

Forum Index » Cichlidae
Go to: