[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: likhshot99
Forum Index » Profile for likhshot99 » Messages posted by likhshot99
Am mai pus intrebarea asta si la alta categorie , dar o mai pun si aici deoarece vad ca sunt mai multi "fani" ai viviparilor.
Deci , am luat de 3 zile 2 Xifo de la magazin: Un mascul si o femela .Am vazut ca femele are burta mai mare decat una obisnuita (dupa parerea mea). Ce ziceti ?
ps: majoritatea au raspuns ca da, dar as vrea sa isi dea mai multi cu parerea , si daca da , in ce "stadiu" e?
Multumesc mult!
Femela mea Xifo e foarte inactiva. Daca pana acum cateva zile inota prin acvariu mereu , acum sta numai intre pietre si abea se misca. Oare are vreo problema?
Deci , am luat pestii recent si am aflat ca femele e gestanta.Am crezut ca el ar putea fi "tatal" din moment ce stau mereu impreuna si inoata impreuna.
da , am o femela si un mascul dar as vrea sa stiu daca sunt un cuplu , deoarece stau mereu impreuna si inoata impreuna .
doi Xifo .
Daca doi pesti stau mereu impreuna ,unul langa altul , asta inseamna ca sunt un cuplu?
ok , multumesc mult !
Apropo , are un punct negru , dar foarte mic , abia vizibil .
Multumesc !
[i][b] Buna , mi-am luat de curand doi pesti Xifo . M-am tot interesat si la un moment dat am ajuns la concluzia cum ca femela ar fi gravida.As vrea sa ma ajutati
Ce ziceti ? E sau nu ?
ps: In ultimul timp e foarte calma , sta numai pe fundul acvariului.

Forum Index » Profile for likhshot99 » Messages posted by likhshot99
Go to: