[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Peste Xifo gestant?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
likhshot99
Junior member

IP:

[i][b] Buna , mi-am luat de curand doi pesti Xifo . M-am tot interesat si la un moment dat am ajuns la concluzia cum ca femela ar fi gravida.As vrea sa ma ajutati
Ce ziceti ? E sau nu ?
ps: In ultimul timp e foarte calma , sta numai pe fundul acvariului.
[Thumb - IMG-20130510-00074.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 10/05/2013 17:38:22

Black
Member
[Avatar]

IP:

Posibil !
Totul depinde de timpul trecut de la fecundare.Am avut 2 femele de platy si era clar ca una din ele trebuia sa nasca deoarece era foarte bombata si avea si pata neagra la coada.Am separat-o si in cateva zile a nascut 8 pui,in aceasi noapte cealalta femela in acvariu comunitar a nascut 22 de pui (atatia am gasit si salvat dimineata).
Concluzia: Amandoua erau gravide dar una prezenta simptome mai accentuate in schimb cealalta a facut de 2 x mai multi pui desi nu ziceai ca-i gravida.Totul sta in notarea ultimei fatari si anticiparea urmatoarei in functie de nr. de zile purtatoare de sarcina la fiecare specie.
Acum fiind cumparati pestii recent nu-ti ramane decat sa astepti ziua cu pricina care poate fi maine poimane sau chiar dupa 2 saptamani.Femela ta arata a fi gravida dar poate e si grasa deci burta nu poate spune ca maine va naste.
Succes !

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
likhshot99
Junior member

IP:

Multumesc !
likhshot99
Junior member

IP:

Apropo , are un punct negru , dar foarte mic , abia vizibil .
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

mai mult de asteptat daca se vede doar ca un punct, in timp va capata forma de triunghi, iar spre sfarsit de patrat, evolutia si numarul de pui sunt in raport de varsta femelei nr de nasteri si hrana (congelata ,uscata sau vie -de evitat daca nu stii sursa; o combinatie intre primele 2 e perfect, exceptand ultima saptama cand e bine sa mergi doar pe hrana uscata,

pestisoru meu de aur
likhshot99
Junior member

IP:

ok , multumesc mult !

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: