[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Carabas
Forum Index » Profile for Carabas » Messages posted by Carabas
Mai are pe la cap este putin alba si am vrut sa pun mana pe ea dar sa speriat si dupa tot acolo o stat vro 20 de secunde dupa mergea parca era turbata si o venit si se cu fata la mine si o inceput sa mestece ???
Acvariul are vro 30 litri filtru este nou este special pentru acvariu mare mancarea iam dat larve,si cealalta mancare sunt niste bobite rosi. am plante si peste beta acuma cand ma uit la el sta proptit cu capul in sus temperatura apei este de 27 de grade asta face cam de vro 3 ore betaul ii am de 1 an fix aproape sta exact ca aici http://www.youtube.com/watch?v=GK6PpZHx_9U
Salut sunt nou pe accest forum si am un acvariu cu 12 Neoni si un Caras,o broasca si 5 sanitari panda si inca 2 perechi de peste doar ca nu ii stiu numele doar va pot zice cum arata .... prima pereche arata ca niste sageti scuzati ca vam explicat asa am doar 13 ani.Si nu stiu de ce beta tot sta unde-va proptita de marginea acvariului cu capul in sus si tot ia aer este cum-va bolnava ?? Va rog ajutor tin foarte mult la ea

Forum Index » Profile for Carabas » Messages posted by Carabas
Go to: