[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor Betta bolnav  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
Carabas
Unripe member

IP:

Salut sunt nou pe accest forum si am un acvariu cu 12 Neoni si un Caras,o broasca si 5 sanitari panda si inca 2 perechi de peste doar ca nu ii stiu numele doar va pot zice cum arata .... prima pereche arata ca niste sageti scuzati ca vam explicat asa am doar 13 ani.Si nu stiu de ce beta tot sta unde-va proptita de marginea acvariului cu capul in sus si tot ia aer este cum-va bolnava ?? Va rog ajutor tin foarte mult la ea
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Depinde ce volum are acvariul,ce filtru ai,ce dai sa manance pestilor.Da mai multe detalii.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Carabas
Unripe member

IP:

Acvariul are vro 30 litri filtru este nou este special pentru acvariu mare mancarea iam dat larve,si cealalta mancare sunt niste bobite rosi. am plante si peste beta acuma cand ma uit la el sta proptit cu capul in sus temperatura apei este de 27 de grade asta face cam de vro 3 ore betaul ii am de 1 an fix aproape sta exact ca aici http://www.youtube.com/watch?v=GK6PpZHx_9U

This message was edited 1 time. Last update was at 19/04/2013 22:21:55

Carabas
Unripe member

IP:

Mai are pe la cap este putin alba si am vrut sa pun mana pe ea dar sa speriat si dupa tot acolo o stat vro 20 de secunde dupa mergea parca era turbata si o venit si se cu fata la mine si o inceput sa mestece ???

This message was edited 1 time. Last update was at 20/04/2013 08:37:31

Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Priceless .

Poti sa repeti ce vrei sa spui?????

Asta e de hall of fame .
[WWW]
ALT_valy
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, in primul rand ar trebui sa stii ca pestii pe care ai ai nu sunt combatibili intre ei...
-carasul de obicei are nevoie de o temperatura mai joasa 20-22 grade
-sanitarii au nevoie si ei de temperaturi scazude daca tin eu bine minte
-neonii au nevoie de temperaturi mai scazute 22-24grade
-broasca nu are ce sa caute cu pestii pentru ca o data si o data o sa-i atace
-restul pestilor nu stiu ce sunt
-beta are nevoie de un acvariu nu foarte mare si cu o miscare lenta a apei ,se simte bine la temperaturi de 26-28 grade probabil curentul apei este foarte puternic si acolo a gasit loc sa se odihneasca sau are o problema posibil la vezica
Ca o concluzie asta pentru banii tai si binele pestilor ,calculeaza ; 1cm de peste pentru 1,5 litri apa (un neon 3cm =4,5 l apa ) mergi pe specii de pesti care sa fie apropiate ca si cerinte
andracora
Junior member
[Avatar]

IP:

In primul rand, ai prea multe specii incompatibile... Returneaza/doneaza o parte din ei, pt binele lor.

Betta, de obicei, se tine separat, singur, nu in bol, dar intr-un acvariu de 10-20l, cu incalzitor si filtru setat pe minim pt a nu face curenti puternici (altfel betta va fi stresat si se va imbolnavi, in cele din urma) si cu ceva plante naturale (in cele artificiale/ascutie se poate agata si isi poate rupe coada/aripioarele).

Bafta cu pestii!
P.S. Cand scrii pe forum, ai putin mai mare grija cum formulezi si redactezi ca sa intelegem exact ce vrei sa spui
YDarius
Senior member
[Avatar]

IP:

Dan P wrote:Priceless .

Poti sa repeti ce vrei sa spui?????

Asta e de hall of fame .

Limba Romana
baldoros
Junior member
[Avatar]

IP:

Scoate broasca de acolo...carasii vindei ,doneazai(este prea mic acvariul pt toate astea...)
Asa am avut si eu un betta la fel se comporta...dar i-am cumparat un acvariu micut(6litri) ...nu foarte adanc pt ca nu are nevoie dar mai lung...
Eu nu aveam filtru si schimbam 80% din apa la 2-3 zile
Incearca sa il separi...ori scoate carasii din acvariul de 30l.
Bafta!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: