Voi vorbiti de 2 chestii diferite. Koala zicea de plutitor care sa inchida scurgerea si marcusyon de plutitor care sa deschida alimentarea.
Cu inchiderea scurgerii nu tine, a explicat Koala de ce, la pauze lungi risc sa dea apa pe dinafara din cauza alimentarii la picatura.
Doar ca montez si pe alimentarea aia ceva care sa opreasca apa cand se ia curentul.
Cu plutitor pe alimentare cred ca e foarte complicat si nu cred ca se poate realiza.
Ar fi varianta lui Koala cu mutat pompa pe fundul compartimentului.
Din cate stiu eu sunt ceva plutitoare care taie alimentarea cu curent, as putea pune asa ceva in compartimentul pompei.
Electrovalvele alea cu normal pe ON zice un prieten ce e in domeniu ca se cam duc cand sunt alimentate permanent.
Lucian, am citit de 2 ori ce ai scris dar nu am priceput
PS: Vad ca nu am specificat, gaura de scurgere e in primul compartiment din sump, iar alimentarea la picatura in camera pompei.
L-am facut asa pentru ca apa noua sa se duca direct in acvariu iar cea "uzata" la canalizare.
Cele 2 bazine fiind la acelasi nivel functioneaza fara probleme, gaura de scurgere imi dau practiv nivelul din display.
Daca aveam sumpul jos nu faceam asa cu siguranta.