Message |
|
Vallisneria
|
 |
|
Asa cum spune titlul vreau sa cumpar un acvariu cu urmatoarele dimensiuni:
80*50*40
Astept oferte pe pm.
|
 |
|
Vand urmatoarele plante:
Cabomba caroliniana 30cm -2 lei firul(15 fire)
Rotala rotundifolia 25-30cm -1 leu firul(20 fire)
Micrantherum Umbrosum 15-20cm-un pot micut-4 lei
3 Blyxa japonica-2 lei planta
Plantele vor fi scoase din acvariu in ziua expedierii
Comanda minima 20 lei.
Pret pentru tot pachetul-45 lei
Plantele vor fi trimise prin posta romana iar transportul va fi suportat de destinatar.
Contact pe pm si yahoo messenger:sare.enver(pentru poze cu plantele).
|
 |
|
Mai ai nevoie de plante?
Daca,da da-mi pm.
|
 |
|
Ai pm!
|
 |
|
Maine am sa incep constructia filtrului extern.Cum pot sa pun becul economic pe acvariu?
|
 |
|
Bravo!
Acvariul e ingrijit,plante sanatoase aranjate frumos.
|
 |
|
Foarte frumos acvariul si sunt frumoase si plantele si pestii.
Ape limpezi.
|
 |
|
Iluminarea ti-o alegin in functie de ce tipuri de plante vrei sa tii,pretentioase sau nu.
Ca filtrare,Sera e firma buna,eu te-as sfatui sa cumperi sera serafil bioactive 400 chiar daca are debitul mai mare in timp se va micsora plus ca ai spatiu mai mare pentru medii de filtrare.
Eu am tetratec ex 600 la un acvariu de 54 litri, si in principiu sunt multumit de el,dar am vazut multe cazuri in care curgea apa pe la clapete.
La Co2 nu ma bag,ca nu ma pricep(eu am bomba).
Daca vrei plante pretentioase,ca substrat foloseste deponnit de le dennerle,daca nu e bun si aquabasis plus si manado.
|
 |
|
Si eu am patit asa cu anubias-ul
|
 |
|
Imi place
|
 |
|
Ceva noutati?
Ai scos pietrele  ?
|
 |
|
Pippo,daca nu deranjej mi-ai putea trimite pm cu locul de unde ai cumparat planta plutitoare?
|
 |
|
Scuze,m-am mai documentat si Dragos are dreptate in legatura cu seachem matrix.
|
 |
|
Eu in locul tau pastram si filtrul intern deoarece va fi mascat de plante cand vor mai creste,iar ca volum nu ocupa jumatate din acvariu.
|
 |
|
Eu te-as indruma catre microrasbora galaxy,sunt petru mine cei mai frumosi pesti de apa dulce.
|
 |
|
Poi mai trebue sa asteptati pana pe saptamana viitoare in weekend ca scap de scoala.Credeti-ma si eu de abia stept sa incep constructia.
|
 |
|
Eu am indepartat algele cu succes cu sera algovec.Precizez ca eu am folost solutia la algele maro,nu stiu daca functioneaza asa de bine si la algele negre.
|
 |
|
Ai facut bine ca ai luat eheim substrat pro.
Ai un acvariu frumos,iar in legatura cu alga neagra -n-am avut niciodata deci nu iti pot da sfaturi,dar cu siguranta o sa primesti de la cei mai experimentati de pe forum.
|
 |
|
Da voi continua proiectul,dar ce furtune gasesc in petshop mai groase decat cele de aer,sau din ce alt loc pot cumpara furtune mai groase?
|
 |
|