[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RVP
Forum Index » Profile for RVP » Messages posted by RVP
ce planta e acea din coltul dreapta al acvariului?
Tu cu ce ai lipit??
Mersi pentru sfaturi.
Filtrul am sa il incep doar de vineri pentru ca urmeaza o saptamana grea la scoala .
Mai bine mergi pe eheim substrat pro deoarece cele de la seachem nu sunt asa de eficiente.
http://www.youtube.com/watch?v=1RBnw8Hqy7E
Buna tuturor!
In primul rand vreau sa spun ca sunt pasionat de acvaristica.Am 16 si sunt din Blaj judetul Alba Iulia.
In al doilea rand am de ceva timp un acvariu de 54 de litri si cred ca o sa mai urmeze si altele.
Bine ai venit!Asteptam poze cu acvariul si pestii tai.
Ai putea pune niste poze cu plantele?
Ce sa mai intamplat cu muschii?
Ii mai ai in acvariu sau au putrezit ,sau oare au prins radacina?
Foarte frumosi discusi .
Pentru filtrarea biologica ti-as recomanda eheim substrat pro care mi-a fost recomandat si mie,iar pentru filtrarea mecanica eu zic ca 2 filtre interne sunt suficiente.
Daca ai posibilitati materiale achizitioneaza un filtru extern.
Aaaa,si totusi as merge pe un filtru extern homemade pentru ca am si o pompa de apa de 350 l/h.
Scuze,nu e neon ci e un bec economic de 12 w phillips 865.
Endleri o sa fie stresati de tetrazone care nu stau o secunda in loc.
Mi-as dori si eu un asemenea betta .
Bine ai venit pe taramul acvaristicii .
Clar,asteapta pana faci trecerea la neonele de 25 w.
Daca o sa cumperi reflectoare pentru neone de 18 w acestea o sa fie prea mici pentru neoanele de 25 w.
Ca vietuitoare ai putea pune un grup de neoni de 6-10 indivizi,o pereche de ramirezi si cativa cory.
Dupa multe cautari,in sfarsit am gasit un filtru cu debit foarte mic.http://www.happypets.ro/hailea-rp-200-p-2753.html
In privinta iluminarii am un neon de 12 w phillips 865.Credeti ca ar fi bun?
P.S: @cosmin in postul tau te-ai referit la un filtru extern,daca da,astept schema deoarece am posibilitatea sa pun mai mult material filtrant.
@mariachi are dreptate.E destul de greu sa faci schimburi de apa saptamanaledeasupra televizorului.Totusi cara e inaltimea mobilierului la al doilea raft?
Salutare!
Am gasit prin casa un vechi acvariu nano de 4 litri,si m-am gandit sa incerc sa fac ceva frumos .
Dimensiuni acvariu:
L-15 cm
l-15 cm
h-20 cm
Ce iluminare sa pun?Eu am de gand sa pun un neon de 4 w,dar astept pareri in legatura de cum il voi suspenda deasupra acvariului sau cum il voi prinde de el.
La un acvariu asa de mic banuiesc ca am nevoie de un filtru cu un debit de maxim 30-40 l/h.Nu cred ca in oetshop-uri voi gasi un asemenea filtru dar cred ca daca ma ajutati un pic am sa fac unul homemade.
Vreau ca acvariul sa fie plantat deci am nevoie de substrat.Credeti ca ar fi ok daca voi folosi deponit de la dennerle?
Astept raspunsuri cat mai rapide .

Forum Index » Profile for RVP » Messages posted by RVP
Go to: