[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: E.T.
Forum Index » Profile for E.T. » Messages posted by E.T.
acum vad ca am facut o greseala ! Eu voiam un acvariu de 200*50*50 si firma respectiva imi livreaza un bazin de 200*50*60 in sticla de 10 mm. Ma gandesc ca sigur trebuie sa fie vorba de o sticla tratata, altfel nu si-ar asuma riscul sa dea o asemenea garantie .

Pe o coloana de 60 , mi-am comandat un sistem de luminare 4xT5x80W. Ceea ce face cam 1W/2l , cred ca este suficient ... I-am pregatit un sistem de incalzire mixt sol/bazin Dennerle cu programator ...
crstn_savu wrote:Daca nu te pricepi la constructia acvariilor nu iti recomand sa te bagi la asa ceva. mai bine dai mai multi bani sa il faca cei de acolo cu sticla de 12mm

cred ca nu am fost inteles ! sticla de 12 mm, as cumpara-o in cazul in care il fac singur (ma pricep de ajuns) . Bazinul in sticla de 10 mm, vine gata facut cu garantie de 5 ani aici e dilema. Nu cred ca fabricantul isi asuma riscuri aiurea, mai ales ca e de aici, si-l pot trage repede de urechi ... :-) o fi o sticla tratata ? m-am interesat ce as plati petru sticla tratata termic si am ramas masca : aproape dublu decat cea float... deci ...
Cum spuneam, ma apuc !
Primul bazin m-am gandit la unul 200x50x60
M-am interesat cat ma costa sticla de 12 mm pe aici, apoi la furnizori de bazine gata confectionate.
Spre surpriza mea, cel mai mare magazin in ale acvaristicii, imi propune un bazin 200x50x50 in sticla de 10 mm fara intarituri, sau fund dublu, garantia fabricantului fiind de 5 ani, cu antetul CE pe ea(made in Belgium). Ce parere aveti ? Ca ma cam mananca sa-l iau , ca pretul m-a dat pe spate, e acelasi care l-as plati pentru sticla de 12mm plus siliconul la un loc ...
Nu v-am uitat niciodata dragi impatimiti ! Doar ca profesia m-a obligat doar sa va citesc in lunga perioada in care n-am fost activ. Am vazut ca lumea se intoarce la origini adica la acvaristica, din ce in ce mai mult pe acest forum. La fel e si cazul meu. De saptamna viitoare o iau din nou de la inceput, echipamente noi, bazine noi, etc. Perioada lunga neactiva, nu mi-a mai lasat cam nimic in stare buna de functionare, deci , de la zero !

Bine v-am regasit !!!

Forum Index » Profile for E.T. » Messages posted by E.T.
Go to: