[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionut2795
Forum Index » Profile for ionut2795 » Messages posted by ionut2795
Vand acvariu 126 litri 80x35x45 cm, grosime sticla 6 mm,termostat 50 w,iluminare de 2x 18 W,filtru intern Eheim Aquaball 2208.
+
Ciclide Africane ,2x Sajica, 2x Acei Msuli, 5x Caeruleus, 3x Zebra O.b, 1x Johanni, 1x Auratus, 2x Iodotropheus sprengerae.
+
Decor.

Pretul este de 1700 lei, negociabil.
Mai am doar Zebra Ob. Nu trimit in tara.
Acvariul are 300 litri. Si m-am tot uitat sa i-au cv pe rosu care sa iasa in evidenta.
Sau as putea sa imi iau FireFish, inca nu m-am horatat , vreau ceva rosu in acvariul meu. Voi ce ziceti?
As vrea sa cumpar o pereche de hemichromis bimaculatus si vreau sa stiu daca sunt rai, violenti , daca o sa imi bata ceilalti pesti. M-ai am in acvariu Aurolocara oB , Caeruleus, Johanni , Sajica si Acei Msuli si Auratus.
Are cineva FIREFISH? As vrea sa cumpar. Va rog lasati mesaj.
Are cineva Firefish, as vrea sa cumpar. Va rog lasati mesaj.
Nimeni nu zice nimic ?
poza 2
Poza
Ce parere aveti despre acvariul meu? Mai trebuie sa ii mai fac cv.
Mai am zebra ob si auratus la 10-12 cm daca vrei, pretul este foarte ieftin, doar 15 lei, in magazin ii gasesti de la 30 lei in sus. In Pitesti are cineva de vanzare la 35 lei auratus si 42 lei ob-ul. Maine vin in Bucuresti. Sa imi spui pana diseara.
Am de Malawi. Momentan mai am doar zebra ob si voi mai avea in 7-8 zile Iodotropheus sprengerae
salut! am un acvariu de 60-65 de litri daca te intereseaza.
Vand ciclide africane 1-2 cm , 1 leu.
schimb 2 auratus si 2 zebra O.B
Vand ciclide africane 1-2 cm , 1 leu.
Vand zebra O.b 1-2 cm, 1 leu.
un O.B urias
auratus

Forum Index » Profile for ionut2795 » Messages posted by ionut2795
Go to: