Message |
|
Vand diferite specii de ciclide africane : Metriaclima zebra ob 1- 2 cm pret 1, 5 lei; Iodotropheus sprengerae 1- 2 cm pret 1, 5 lei; Melanochromis auratus 10- 12 cm pret 15 lei ; Metriaclima zebra ob 10- 12 cm pret 15 lei;
|
 |
|
Salut, am nevoie de cateva idei pentru un acvariu cu ciclide africane. Nu stiu cum sa il mai amenajez ca sa arate bine. Mentionez ca are 126 litri. Astept idei si poze daca se poate.
|
 |
|
Vand diferite specii de ciclide africane : Metriaclima zebra ob 1- 2 cm pret 1, 5 lei; Iodotropheus sprengerae 1- 2 cm pret 1, 5 lei; Melanochromis auratus 10- 12 cm pret 15 lei ; Metriaclima zebra ob 10- 12 cm pret 15 lei;
.
|
 |
|
Salut Nascis, am vazut ca este rubrica pentru vanzari dar nu pot posta acolo, nu inteleg de ce.
|
 |
|
Salut! M-ar interesa demasoni, daca imi poti oferi cateva detalii si mai ales detalii inlegatura cu transportul.
|
 |
|
zebra O.B
|
 |
|
melanochromis auratus
|
 |
|
melanochromis auratus
|
 |
|
.
|
 |
|