Message |
|
sal
mossu a ajuns cu bn si sunt foarte multumit de el.pe viitor o sa mai apelez la tine
|
 |
|
ceva poze poti sa pui?????????????????
|
 |
|
poti sa imi dai si o adresa de mess dau facebock,ca pe viitor sa luam leg mai repede
|
 |
|
sal,as dori si eu moss 2 poturi.trimiti si in tara,a si alte plante nu mai ai ,ceva de culoare maro -rosu
|
 |
|
si alte plante nu mai ai decat moss ?si poze daca se poate la ce ai
|
 |
|
ce pret au plantelr si incalzitorul de 25w
|
 |
|
da, e montata in filtru,are o h=50 cm iar ca medi am folosit asa de jos in sus;la baza niste pietre cam cat un ou prepelita pt degazarea ape,inele ceramice,nisip mai marisor cam ca bobuln de porumb,nisip cam de marimea bobului de grau,burete
|
 |
|
sal,eu iti recomand un jtp 044.e buna ca si pret si e foare silentioasa.eu o am de 8 luni si nu am probleme cu ea
|
 |
|
sal,dupa mult timp am reusit si eu sa asamblez un filtru ex home made
,care pana acum dupa 3 zile de la instalare merge foarte bine.as avea si eu o intrebare in legatura de medile filtrante;
-eu am pus in felul urmator de jos in sus;pietris mate,inele ceramice,un burete tip pasla ca si cel de la bureti de vase si apoi un burete mai dens(fin),pompa find in parte de sus pe retur
A era sa uitmai am o intrebare;
-pompa are un debit de 800 l pt o h de 1.40(asa scrie in fisa ei ,pompa finind un jp044) iar distanta de la pompa pana la partea de sus a acvariului e de 80 cm,aveti idee daca mai imi scade din debit,aici ma refer daca stie cineva care a mai avut o asfel de pompa sau are
|
 |
|
sal,valentin ti-a venit pompa jp 044,as dori si eu niste date cu privire la aceasta pompa?
|
 |
|
sal, aveti idee care pompe de apa sunt mai bune;sicce multi sau jp 044.as vrea o pompa pt un filtru ex homemade care sa ridice apa la 1-1.2m.acvariu are in jur de 80l
|
 |
|
sal,stiti cumva sicce multi 800 poate fi folosita si scoasa din apa ,adica sa nu fie introdusa in apa
|
 |
|
sal, aveti idee care pompe de apa sunt mai bune;sicce multi sau jp 044.as vrea o pompa pt un filtru ex homemade care sa ridice apa la 1-1.2m.acvariu are in jur de 80l
|
 |
|
si care ar fi avantajele si dezavantajele daca l-as folosi in permanenta
|
 |
|
sal,am si eu o intrebare;
carbunele activ trebuie tinut in permanenta in filtru sau numai dupa ce sa fo;osit un tratament pt pesti sau plante.
Am citit pe internet ca ,carbunele trebuie sa se afle in permanenta inrt-un filtru iar pe forum am citit si uni zic ca trebuie tinut numai dupa ce folosesc tratamente ale pestilor sau la plante
|
 |
|
sal,poate cineva sa imi spuna ce marca e acest filtru
|
 |
|
sal,am si eu o intrebare;
-cine ma poate ajuta si pe mine cu niste mufe,nipluri sau ce mai treuie pentru un filtru ex ca cele din imagine contra cost bine inteles.
multumesc
|
 |
|
sal.revin cu o intrebare.ce pompa de apa imi puteti recomanda din urmatoarele.
--pompa sicce syncra-aceasta merge atat in apa cat si afara din apa
-pompa sicce multi aceasta merge atat in apa cat si afara din apa-pompa aqua zonic evo
-pompa aqua zonic evo-numai in apa
Multumesc si astept raspunsuri
|
 |
|
sal.da aveti dreptate in acel topic am scris gresit si rectific;vreau sa construiesc un filtru ex si ma intereseaza una din pompele de mai jos,caracteristicile tehnice nu ma intereseaza pt ca sunt cam de aceasi valoare ci ma intereseaza mai mult ca firma si durata de viata;acvariul meu are 65l iar filtru as dori sa il fac din teava pvc
--pompa sicce syncra-aceasta merge atat in apa cat si afara din apa
-pompa sicce multi aceasta merge atat in apa cat si afara din apa-pompa aqua zonic evo
|
 |
|
sal.ma intereseaza si pe mine o pompa de apa pt un acvariu extern homemad si am gasit urmatoarele;
-pompa sicce syncra-aceasta merge atat in apa cat si afara din apa
|
 |
|