[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: floroiu82
Forum Index » Profile for floroiu82 » Messages posted by floroiu82
spala bn acvariu .eu cand aveam unul de 35 il spalam chiar si cu dero de vase dar apoi sa fie clatit bn si sa lasi sa curga jet de apa in el cel outin 20 min.plantele le poti baga intr-o baie de apa cu clor in proportie de 1/9 apoi le pui sub apa rece.peti eu am tinut xifo,moli.guppy,neoni si chiar uneori gurami si scalari dar nu o sa mai ai parte de puiet in acv daca ti si scalari.aaaaa incearca sa cureti bn,bn substratul si plantele manual sub jet de apa.succes
sal,am si eu o intrebare;de curand am fost pe un rau de munte si am luat niste muschi ce creste pe pietrele raului si vroiam sa va intreb daca merge sa le introduc in acvariu .daca sunt bune, va rog sa imi spuneti si unele tratamente inainte de ale baga in acvariu.de 2 zile la-am introdus in apa cu albastru de metil .momentan nu am poze dar poate reusesc maine sa adaug.multumesc anticipat pt sfaturi si sugesti.
sal,am si eu o problema cu masculi de beta ,nu vor sa construiasca acel cuib de bule,eu cred ca am indeplinit toate cond(acvariu 12 l cu h de 10 cm,apa curata,hraniti bn plante de suptemp 28 c)nu stiu ce sa mai fac ca ma dispera.mentionez ca femeka are burta si i-am pus separat la inceput si apoi amandoi.ce mai pot face?
mentionez ca pesti i-am pus pe rand,masculu primu si apoi femela dupa 1zi.pesti prma data i-am avut despartiti de un geam mobil.as pute acum dupa 3 zile sa ii las impreuna dar inca nu au facut cuib si femela ara ceva dungi?
sal,am si eu 2 perechi beta pe care le-am pus la imperechiat intr-un acvariu de 13 l fiecare,dar masculi nu dau semne ca ar frea sa faca cuibul de bule,apa sre 28-29 grade.poate sa imi spuna cineva care ar fi cauza??????????
sal.cred ca e cam tarziu,dar as dori si eu acea carte.sunt fascinat de beta
sal.am si eu o problema cu un beta mascul.de careva zile i-a aparut o pata alba mai exact ca si cum ar avea solzi luati.mentionez ca era dor cu femela pt ca ii bagasem la imperecheat,am cumparat fungistop si le-am pus si albastru de matil.ma poate ajuta cineva

Forum Index » Profile for floroiu82 » Messages posted by floroiu82
Go to: