[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cichlidzone
Forum Index » Profile for cichlidzone » Messages posted by cichlidzone
Post sters pentru incalcarea regulamentului ariei Vanzari.
Incalcarea repetata a regulamentelor conduce la sanctionarea utilizatorului.

Administratia
Dupa cum spune si titlul donez Pseudotropheus zebra o.b.  intre 3 si 13 cm!
Ciclizii sunt sanatosi, si femele si masculi.   
Se ridica de la mine de acasa!
Pentru detalii, tel. 0751 955 622  Eugen

Din cauza unor persoane care te pun pe drumuri si nu vin sa ia donatia ceruta (daca nu ma pot intoarce acasa in timp util) sunt nevoit sa tin pestisorii ambalati ore intregi!   In concluzie, se doneaza, dar doar de la mine de acasa!
Valabil in continuare!
Am atasat si poze!
Matrix™ este un biomediu de mare porozitate, care ofera o biofiltrare eficienta pentru eliminarea deseurilor de azot. Matrix ™ este un corp poros solid, anorganic, de aproximativ 10 mm diametru. Fiecare litru de Matrix ™ ofera o suprafata> ~ 700 mp, echivalenta a 170 de litri de bile de plastic! Bio-materiale plastice ofera doar suprafata exterioara, în timp ce Matrix ™ ofera suprafata macroporoasa, atât interna cat si externa. Acesti macropori sunt ideal dimensionati pentru sustinerea bateriilor nitrificatoare si denitrificatoare. Acest lucru ii permite lui Matrix ™, spre deosebire de alte forme de biomedii, sa îndeparteze odata cu nitratii, atat amoniu cat si nitritii, utilizand acelasi filtru.

Pret 50 ron/litru cu livrare personala in Bucuresti si oriunde in tara prin curierat !Pentru cantitati mai mari vorbim separat. 
 EUGEN  0751 955 622
Dupa cum spune si titlul vand acvariu Hailea FA400 de 60 litri NOU cu urmatoarele caracteristici :
- dimensiuni : 51.8cm(L) x 39cm(l) x 46cm(h);
- volum 60 litri;
- filtru placa de substrat si filtru intern pe tot spatele acvariului plin cu bureti;
- pompa filtrare HL-BT400B 380 L/h 7W;
- lampa fluorescenta compacta cu 2 culori (consum mic de energie si randament mare 26 W);
- design unic al clemelor de prindere a capacului; acestea nu vor fi usor de rupt
- usita pentru hranirea usoara a pestilor;
- ventilator cu intrerupator;
- geamul din fata si lateralele sunt dintr-o singura bucata curbata (fara lipituri)
- spray bar de stropire, aplicata pentru pulverizarea apei, alimentarea cu oxigen sau crearea valurilor;
- culoarea este argintie.
De asemeni vand si lampa pentru filtru UV de 9W de la JBL tot noua in cutie.
Pretul acvariului este de 400 RON , iar al lampii de UV este de 77 RON.
Atat acvariul cat si lampa nu au fost folosite absolut deloc, fiind in ambalajele originale.
Se ridica din Pantelimon sau zona Cora Pantelimon.
Numar de contact 0751 955 622
Dupa cum spune si titlul vand acvariu Hailea FA400 de 60 litri NOU cu urmatoarele caracteristici :

- dimensiuni : 51.8cm(L) x 39cm(l) x 46cm(h);
- volum 60 litri;
- filtru placa de substrat si filtru intern pe tot spatele acvariului plin cu bureti;
- pompa filtrare HL-BT400B 380 L/h 7W;
- lampa fluorescenta compacta cu 2 culori (consum mic de energie si randament mare 26 W);
- design unic al clemelor de prindere a capacului; acestea nu vor fi usor de rupt
- usita pentru hranirea usoara a pestilor;
- ventilator cu intrerupator;
- geamul din fata si lateralele sunt dintr-o singura bucata curbata (fara lipituri)
- spray bar de stropire, aplicata pentru pulverizarea apei, alimentarea cu oxigen sau crearea valurilor;
- culoarea este argintie.

De asemeni vand si lampa pentru filtru UV de 9W de la JBL tot noua in cutie.
Pretul acvariului este de 400 RON , iar al lampii de UV este de 77 RON.

Atat acvariul cat si lampa nu au fost folosite absolut deloc, fiind in ambalajele originale.
Se ridica din Pantelimon sau zona Cora Pantelimon.
Numar de contact 0751 955 622
Am sa pun si poze cat de curand. Sa nu va asteptati la decoruri 3d sau biotop deoarece am destul de multi si nu vreau sa le iau din spatiul si asa nu foarte mult.
O zi buna tuturor!
Numele meu este Eugen. Sunt pasionat de acvaristica (am prins microbul de acum 4 ani si jumatate si nici ca se mai gaseste leac). Sunt pasionat de ciclide africane, dar si americane. Am in jur de 15 acvarii toate populate cu ciclide si ceva pesti de banc.
Cand sunt in preajma acvariilor nu mai am treaba de nimic (nici de mancare, nici de plimbare si mai nou nici de nevasta , dar lasa ca o pup si ii trece ), imi place sa petrec ore intregi langa fiecare acvariu "bine populat".
La indemnul consoartei am inceput de 2-3 luni sa tin si 2 acvarii plantate, momentan cu pesti de banc (ma bate gandul ca unul sa-l tin cu discusi, dar asta mai mult pentru sotie, deoarece mie mi se par niste pesti extrem de statici in comparatie cu africanii mei ) .
Imi place sa invat si sa citesc cat de mult pot in timpul liber atat despre acvaristica(din pacate mai mult pe site-uri din strainatate deoarece sunt mult mai bine documentate), dar si despre zoologie in general.
Visul meu este sa ajung in Africa si sa fac scufundari alaturi de prietenii africani in mediul lor natural (ma gandesc ca daca ajung, poate chiar nu mai plec de acolo de dragul lor).
Cam atat despre mine, daca mai sunt pasionati (adica "nebuni" dupa africani in Bucuresti ) mi-ar face o deosebita placere sa ne intalnim si sa povestim experientele noastre.
Toate cele bune dragi acvaristi, ape limpezi si pesti cat mai sanatosi !

Forum Index » Profile for cichlidzone » Messages posted by cichlidzone
Go to: