[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BROs
Forum Index » Profile for BROs » Messages posted by BROs
Dupa cu spune si titlul donez 1 Hemichromis lifalili adult
Punct de intalnire- carrefour grand arena
Salutare!
Are cineva spre vanzare apistogramma cacatuoides in Bucuresti ?
Sau stiti vreun magazin unde as putea gasi.
Ok.. probabil ca ma prind eu mai greu..sa recapitulam... am cerut indicati sau pareri despre lampa atata tot,unde nu sunt inteles? ..

cred ca asta este si motivul pt care multi prefera sa taca pe forumul asta..si acum deja incep sa cam regret si eu ca
am pus intrebarea asta..

..lampa de fapt vreau sa o folosesc la un cub 60,60cu 35cm.. ..asta pt curiozitatea voastra..
sincer ma asteptam la raspunsuri dastea"..din partea unora care pur si simplu nu au ce face.. )
CcC@..mai bine nu spuneai nimic decat sa aberezi.. ;)
Am cerut pareri de la cei care au avut sau au auzit despre marca si tipul asta de lampa..nu am cerut sa mi se spuna filosofi gen "Realizezi ce inseamna 6x24w la un acvariu de 60 litri?"
poate ma luminezi tu ce se poate intampla la un sistem cu SPS..
Salutare!
Vreau sa schimb lampa" (2x18.T8W) care o am acum la un acvariu de 60L,60cm lungime cu o alta
lampa ceva mai puternica.. si am gasit Ultra Bright T5 6X24W 60cm pe un site la un pret de 472.00 RON este un pret bun zic eu..
Intrebarea mea este.. A mai folosit cineva sau stie ceva despre aceasta lampa../? pe site nu da prea multe detali si nici pe gogu"
nu am gasit mai nimic despre ea..

sper ca am deschis topic unde trebuie
moss
Supureaza..?? acvariul..??
chiar trebuia sa ma conving de treaba asta.am pus'o in practica si a iesit in mare parte cu a spus colegul @irukandji
daca ai balast mai mare decat puterea neoanelor..(cativa wati).balastul se incinge foarte rau cred ca se si arde, eu nu am ajuns pana in punctul
ala..cel putin asa am patit eu la instalatia despre care am vb.
insa am descoperit la instalatia de lumina originala dintr'un capac de la un acvariu care avea un singur tub de 15w..care daca tineam lumina aprinsa
mai mult de 1 ora se stingea motiv care ma facut sa dezmembrez" capacul..bineinteles de reasamblat nu mai era posibil.derept urmare a ajuns
la gunoi..mai putin balastul pe care nu scrie ce putere are. am zis sa incerc si cu asta sa vad ce iese. spre uimirea mea cu acest balast am nimerit'o
aprinde doua tuburi de15w si nici nu se incinge precum facea cel de2x18.. nici eu nu mai stiu ce sa cred..
ai mare grija cu incalzitorul!! modelul care al ai tu nu se tine scufundat complet in apa..ai un indicator care iti arata nivelul maxim care al poti scufunda..pe capac" ai
o linie serpuita ..risti sa omori toate vietuitoarele din acvariu..sau mai rau sa te electrocutezi chiar tu..
succes si ape limpezi!
..se pare ca eu am fost cel care a gresit..de fapt este ballast electrogmagnetic de 36.scos dintr'o instalatie in care erau doua tuburi de 18w
oricum.
stiti vb aia "te joci cu focul pana te arzi" astazi am pus instalatia in functiune cu doua tuburi de 15w care sunt aprinse de dimineata..pana acum totul functioneaza
foarte bine..
sa vedem pe parcurs cum se comporta..
Salutare!
De ceva vreme ma macina o intrebare:
Am un balast electromagnetic pe care scrie 36w x2 t8..adica aprinde doua neoane de 18..
Intrebarea mea este daca pot monta doua neoane de 15w/? este posibil sa le arda/?
Va intreb pentru ca nu vreau sa risc arzand neoanele..iar pe forum nu am gasit o intrebare asemanatoare.

Stima!
Cumpar sistem co2 ..sau butelie nu mai mare de 2L..
Stima!
Numai cu conditia ca neonul sa nu fie mai mic sau mai mare de 36w..daca este mai mic t'il arde daca este mai mare nu al aprinde..
sau mai poti pune doua tuburi de 18..
Salut!
In urma unor discuti cu cativa prieteni.am descoperit ca se poate face(improviza) stingatorul auto, se goleste se duce la un centru de umplere" co2
acolo iti schimba mecanismul de evacuare(pistolul) cu un robinet iti face revizia completa iti incarca butelia (stingatorul) cu co2..si se poate folosi in perfecta siguranta
ca si buteliile care au fost special facute pt co2..
Imi doresc sa fac si eu lucrul asta cu un stingator p1 de 2kg ce parere aveti../?
sistemul CO2 nu al dai..?
Cumpar sistem CO2 in stare buna cu revizie valabila la butelie...
Numele meu este Bogdan am 23 de ani locuiesc la cativa km de capitala, iubesc acvaristica si teraristica
Detin un acvariu de 65l si doua terari pentru tarantule
Cu aceasta ocazie salut toti colegi acestui minunat hobby.Acvaristica..
se pare ca nici aici nu imi pot rezolva problema".. ..
salutare!..de curand am achizitionat un acvariu de 60l..din hornbach..toate bune si frumoase pana la iluminare...daca las neonul(15w) aprins dupa circa 1 ora ..se stinge singur..un interval de cateva minute..dupa care se aprinde, dupa circa 20 min ..se stinge iar..si continua tot asa...ati intimpinat problema asta..? este vre'o defectiune electrica sau are un sistem" ceva...

Forum Index » Profile for BROs » Messages posted by BROs
Go to: