[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: valislorita
Forum Index » Profile for valislorita » Messages posted by valislorita
Pretul scade la 50 lei pentru cei 2 , si mai scopt la vanzare inca un exemplar varietatea lutino (alb) de cca 20 cm , pretul pentru cel alb e de 30 lei .
Cum am mentionat mai sus trimit oriunde in tara cu conditia ca transportul sa fie suportat de cumparator.
In cazul transportului cu mijloace in comun gen tren ,microbuz, autobuz, etc, contravaloarea pestilor as dori sa sa faca avans.
foto nr 2
Vand 2 astronotus ocellatus (oscari)
Pestii cred ca sunt pe punctul de a se alege pereche pt ca se plimba prin acvariu mai tot trimpul impreuna , fiind detasati de ceilalti camarazi
Au aproximativ 15 cm si sunt sigur ca sunt mascul si femela dar nu pot spune cu exactitate care e masculul si care e femela
M-am hotarat sa tin doar 2 exemplare in acvariul de aprox 280 l , de aceea 2 exemplare isi cauta o noua gazduirel
Mentionez ca sunt extrem de sanatosi ,nu am avut niciodata probleme cu ei , au fost hraniti la inceput cu granule pentru ciclide ,iar apoi au avansat la sprot congelat care s-a dovedit a fi cea mai buna alegere pentru mine cat si pt ei , fiind un aliment sanatos si ieftin
Pretul ar fi de 30 ron /buc , 60 ron amandoi , un pret modic , usor negociabil
Trimit oriunde in tara , cu conditia ca transportul sa fie asigurat de cumparator ,iar in judetul Suceava transportul este GRATUIT

Informatii suplimentare la tel. 0766 341 538 sau mail : valislorita@yahoo.com
acvariul cu oscari - decorul e total schimbat si pestii s-au mai imputinat...
acvariul cu carasi - calitatea foto lasa de dorit ...in rest totul e perfect
in acvariul cu oscari au aparut dupa momentul fotografierii niste schimbari radicale in decor si in numarul de pesti -au ramas strict oscarii , 2 ancistrusi si un Synodontis eupterus
pestii au in jur de 10-12 cm , perfect sanatosi , pretul e de 20 ron usor negociabil
trimit oriunde in tara
info suplimentare 0766 341 538 sau valislorita@yahoo.com
Salut ! Pentru ca regulamentul imi impune acest lucru , sa ma prezint :
ma numesc Vali sunt din Campulung Moldovenesc si am facut primii "pasi"in acest domeniu la inceputul acestui an.
Dupa sute de ore de documentatie in fata computerului mi-am facut 2 acfvarii (pe rand) :
- un acvariu de 200 l cu carasi aurii (fan tail si black moor)
-UN acvariu de 280 l care a devenit locuinta a 4 pui de oscar
Intre timp -cum era de asteptat- m-am atasat mai mult de puii de oscar si am "neglijat"daca pot spune asa caraseii.
De aceea dorind sa vand carasii m-am trezit ca tre'sa trec pe la sectiunea "Despre noi "
Asa ca... SALUTARE tuturor si...acesta sunt eu in acvaristica

Forum Index » Profile for valislorita » Messages posted by valislorita
Go to: