Message |
|
rezolvat, se poate inchide, multumesc!
|
 |
|
Cumpar Oscar - Astronotus ocellatus varietatea albino
astept oferte pe valislorita@yahoo.com, p.m, sau 0766 341 538
|
 |
|
Cumpar si 2 exemplare flower horn si red texas
Astept oferte
|
 |
|
Cumpar Parachromis managuense - Jaguar Cichlid
Astept oferte pe valislorita@yahoo.com cu foto atasate sau 0766 341 538
|
 |
|
Foto pereche scalar
|
 |
|
40 lei
|
 |
|
pret nou 50 lei
|
 |
|
Se vand 2 perechi scalar la pretul de 70 ron perechea:
-mascul clasic + femela alb marmorat
- mascul clasic + femela clasic
Perechile depun regulat, sunt sanatoase , cu cateva serii de pui scoase .
Info suplimentare la tel. 0766 341 538 , valislorita@yahoo.com sau p.m. Transportul se poate face oriunde in tara unde exista legatura directa gen maxi-taxi sau cu trenul, responsabilitatea ca pestii sa ajunge in perfecta stare la destinatie apartinandu-mi
|
 |
|
Se scot la vanzare:
-10 fire Higrofila polisperma -25-35 cm
- 10 fire Limnophila sessiliflora -20 cm
- 1 fir Hygrophila corymbosa siamensis 30 cm cu pui
-1 fir Ceratopteris Cornuta 30 cm
Tot pachetul se vinde la pretul de 30 lei cu transportul inclus.
Trimit oriunde in tara prin posta romana. Info valislorita@yahoo.com sau 0766341538
|
 |
|
Vandut! Se poate inchide
|
 |
|
Pretul scade la 80 ron si transport gratuit
|
 |
|
Vand aproximativ 200 pui xifo de 2-2,5 cm la pretul de 1 leu bucata . Pentru cine ar dori sa ia cel putin 50 buc. pretul este negociabil. Info la tel. 0766341538 sau valislorita@yahoo.com.
Se poate trimite in tara cu trenul sau maxi-taxi. Functie de cantitatea dorita transportul poate fi suportat de cumparator sau poate fi gratuit.
Deoarece nu am reusit sa incarc nici o fotografie, doritorii pot primi foto cu puiutii pe e-mail sau messenger
|
 |
|
Vand pereche tanara scalari clasici (au inceput a depune de aproximativ 2 luni ) de la care am scos deja o serie de pui.Pretul este de 90 lei negociabil. Se poate trimite in tara unde este cursa directa cu trenul sau microbuzul (autocar,etc).
Info la tel. 0766 341 538 sau valislorita @yahoo.com.
Fotografii pot trimite doar pe e-mail sau messenger deoarece aici nu am reusit sa atasez nici una
|
 |
|
Vand 40 fire Higrofila polisperma. Pret 1 leu firul sau 35 lei tot pachetul. Se trimite in tara prin posta romana (7 lei platit de cumparator )sau transportul GRATUIT pentru cine ia tot pachetul.
http://www.flickr.com/photos/24395052@N00/2578004626
|
 |
|
Vandut! Multumesc pentru gazduie ! Se poate inchide
|
 |
|
Rectific: Transportul este GRATUIT , suma de 30 lei fiind contravaloarea pestelui
|
 |
|
Tinand cont de faptul ca pe data de 10 iunie ma voi deplasa din Campulung Moldovenesc spre Constanta predarea pestelui se face pe aceasta data si pe ruta aceasta PERSONAL pentru suma modica de 30 lei. Mentionez ca acesta este mascul.
Daca sunt doritori mai am la vanzare si o femela de aproximativ aceleasi dimensiuni la 30 lei.(Femela e cea care se observa in fundal)
In momentul achizitionarii lor am luat 8 exemplare perntru a se alege o pereche. De aceea,timpul trecand, am ajuns in situatia dorita de la inceput si exemplarele care sunt momentan "in plus" cauta o noua gazda.
|
 |
|
Buna seara, Desi nu sunt tocmai incepator in ale cichlidaelor sunt totusi inepator in domeniul scalarilor, ca urmare ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Intr-un bazin de 200litri am 2 perechi de scalari : una aleasa in urma cu 2- 3 depuneri si una care am observat ca astazi a depus in alt colt al acvariului decat perechea colocuitoare, nederanjandu-se o pereche pe alta sub nici o forma. Pana aici toate bune si frumoase cu exceptia masculului perechii nr. 2 (cea care a depus astazi)care este de o agresivitate extrema atat cu perechea vecina cat si cu femela (consoarta) lui. Colac peste pupaza a si mancat toate icrele depuse dupa care s-a dat la fugarit femela de parca nu ar fi perechea lui.
In consecinta, intrebarea mea ar fi ce ar trebui sa fac in situatia asta? - sa schimb masculul cu altul ? -caci as avea de unde lua inlocuitor...
-sa las acest mascul pentru ca perechea e deja aleasa ? - conteaza asa tare acest lucru?
-in cazul in care schimb masculul urmatoarea reproducere la ce perioada estimati a fi ? ? influenteaza reproducerea cu ceva schimbarea masculului ?
Mentionez faptul ca femela este intr-adevar mai mica decat masculul ca dimensiune... O fi aceasta cauza agresivitatii extreme? Probabil ca aceasta agresivitate a avut-o si pana a face cuplu cu femela dar nu am dat eu vreo importanta... Cu toate acestea cred ca trebuia sa se mai linisteasca in ceea ce priveste femela...Cealalta pereche este mult mai "calma"... Partenerii nu se bat intre ei...
Cu speranta ca nu v-am plictisit cu acest subiect al meu multumesc anticipat tuturor care doresc sa-mi intinda o mana de ajutor
|
 |
|
Pret nou: 30 ron + transport
In urma unei masuratori mai precise reiese ca pestele are 16-17 cm
|
 |
|
reducere de pret: 40 ron cu transport inclus
|
 |
|