[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: valislorita
Forum Index » Profile for valislorita » Messages posted by valislorita
Vand, dupa cum spune si titlul, urmatoarele exemplare de caras auriu:

- 4 carasi oranda de 10 cm (fara coada) in varsta de 1 an (2M + 2F) - 20 ron / buc.

- 2 carasi fantail -femela de 14-15 cm (3 ani) iar masculul 12-13 cm (1,5-2 ani) - 25 ron / buc

mentionez ca exemplareele de mai sus sunt depunatoare si am scos cateva serii de pui de la ei

- 3 carasi telescopici - 2 negri si 1 portocaliu de 6-7 cm fara coada - 15 ron / buc

- 3 carasi fantail portocaliu cu alb de 5-7 cm fara coada - 10 ron / buc

- 2 carasi fantail portocaliu cu alb de 4 cm fara coada - 5 ron / buc

Ca bonus pentru cei care vor sa-i ia pe toti pretul este de 180 lei - si bineinteles pentru ca asa e regula nescrisa in Romania - NEGOCIABIL

Trimit in tara cu trenul, maxi taxi, prin posta sau curier rapid. In judetul Suceava , functie de valoare transportul poate fi GRATUIT

Info suplimentare pe pm , Valislorita@yahoo.com, 0766 341 538 sau i.d. yahoo messenger " valislorita "
Problema rezolvata. Se poate inchide - multumesc pentru gazduire.
S-au dat. Sepoate inchide - multumesc pentru gazduire
de actualitate
Neavand ce sa dau la schimb as vrea sa-l cumpar.
Daca mai e de actualitate 0766 341 538 sau valislorita@yahoo.com
foto nr 2
Se vind 2 exemplare Astronotus Ocellatus (Oscar) din 3 posibile -la alegere
Pestii au in dimensiunea cuprinsa intre 18 si 22 cm dupa cum urmeaza:
-cel mai mic de 18 cm in varsta de 8-10 luni
- mijlociul de 20 cm in varsta de 10-12 luni
-cel mare de 22 cm in varsta de 1 am si 6 luni

Mentionez ca pestii sunt sanatosi si mancaciosi, astfel mancand o hrana variata de la granule pentru ciclide pana la rame, peste congelat, etc.

Transportul se poate efectua oriunde in tara cu trenul, astfel incat cu mare succes am trimis /primit pesti pe distante mari
Pretul am hotarat a fi unul modic de 30 ron pentru fiecare exemplar in parte la care se adauga pretul transportului in jur de 10 ron,transportul urmand a fi suportat de cumparator
Orice informatii suplimentare se pot obtine la 0766 341 538 Valislorita@yahoo.com , pm sau yahoo messenger: valislorita

Se vinde la alegere oricare din exemplarele expuse in fotografiile de mai jos:
Femela poate fi tiger red, albino, lutino, clasica, singura conditie este sa fie de minim 17-18 cm si bineinteles sa fie FEMELA.
Oscarul cel alb e in drum spre Oradea. Se poate inchide. Multumesc pentru gazduire
Cum spune si titlul cumpar o femela de astronotus ocellatus tiger red
Este de preferat ca femela sa aiba minim 18 cm lungime
Astept oferte pe valislorita@yahoo.com , 0766 341 538 sau pm
Cel alb ramane in vanzare din lipsa unei legaturi directe a transportului.Cum am mentionat si mai sus trimit oriunde in tara cu conditia sa existe mijloc de transport intre Campulung Moldovenesc si localitatea cumparatorului
Sunt eu ineresat. Iti dau la schimb un astronotus ocellatus (PESTE OSCAR) de 20 cm . Maine dimineata vin in Iasi si am putea face schimbul asa ca ar trebui ca raspunsul sa fie urgent daca esti sau nu de acord
0766 341 538 Vali
ii vreau eu dar in pascani ajung pe 2 noiembrie .
daca i-ai putea tine pana atunci...
Cei 2 oscari clasici au plecat la Constanta.Spre vanzare ramane cel alb. In cazul in care nu-l vrea nimeni pana pe 2 noiembrie va pleca spre Fagaras
foto cu cel alb
daca l-ai putea trimite in campulung moldovenesc - suceava l-as lua eu
se poate inchide - multumesc
sunt rezervari doar cei negri ,cel alb ramane la vanzare
rezervati pana pe 2 noiembrie

Forum Index » Profile for valislorita » Messages posted by valislorita
Go to: