Message |
|
foto nr 2
|
 |
|
Vand, dupa cum spune si titlul, urmatoarele exemplare de caras auriu:
- 4 carasi oranda de 10 cm (fara coada) in varsta de 1 an (2M + 2F) - 20 ron / buc.
- 2 carasi fantail -femela de 14-15 cm (3 ani) iar masculul 12-13 cm (1,5-2 ani) - 25 ron / buc
mentionez ca exemplareele de mai sus sunt depunatoare si am scos cateva serii de pui de la ei
- 3 carasi telescopici - 2 negri si 1 portocaliu de 6-7 cm fara coada - 15 ron / buc
- 3 carasi fantail portocaliu cu alb de 5-7 cm fara coada - 10 ron / buc
- 2 carasi fantail portocaliu cu alb de 4 cm fara coada - 5 ron / buc
Ca bonus pentru cei care vor sa-i ia pe toti pretul este de 180 lei - si bineinteles pentru ca asa e regula nescrisa in Romania - NEGOCIABIL
Trimit in tara cu trenul, maxi taxi, prin posta sau curier rapid. In judetul Suceava , functie de valoare transportul poate fi GRATUIT
Info suplimentare pe pm , Valislorita@yahoo.com, 0766 341 538 sau i.d. yahoo messenger " valislorita "
|
 |
|
Problema rezolvata. Se poate inchide - multumesc pentru gazduire.
|
 |
|
S-au dat. Sepoate inchide - multumesc pentru gazduire
|
 |
|
de actualitate
|
 |
|
Neavand ce sa dau la schimb as vrea sa-l cumpar.
Daca mai e de actualitate 0766 341 538 sau valislorita@yahoo.com
|
 |
|
foto nr 2
|
 |
|
Se vind 2 exemplare Astronotus Ocellatus (Oscar) din 3 posibile -la alegere
Pestii au in dimensiunea cuprinsa intre 18 si 22 cm dupa cum urmeaza:
-cel mai mic de 18 cm in varsta de 8-10 luni
- mijlociul de 20 cm in varsta de 10-12 luni
-cel mare de 22 cm in varsta de 1 am si 6 luni
Mentionez ca pestii sunt sanatosi si mancaciosi, astfel mancand o hrana variata de la granule pentru ciclide pana la rame, peste congelat, etc.
Transportul se poate efectua oriunde in tara cu trenul, astfel incat cu mare succes am trimis /primit pesti pe distante mari
Pretul am hotarat a fi unul modic de 30 ron pentru fiecare exemplar in parte la care se adauga pretul transportului in jur de 10 ron,transportul urmand a fi suportat de cumparator
Orice informatii suplimentare se pot obtine la 0766 341 538 Valislorita@yahoo.com , pm sau yahoo messenger: valislorita
Se vinde la alegere oricare din exemplarele expuse in fotografiile de mai jos:
|
 |
|
Femela poate fi tiger red, albino, lutino, clasica, singura conditie este sa fie de minim 17-18 cm si bineinteles sa fie FEMELA.
|
 |
|
Oscarul cel alb e in drum spre Oradea. Se poate inchide. Multumesc pentru gazduire
|
 |
|
Cum spune si titlul cumpar o femela de astronotus ocellatus tiger red
Este de preferat ca femela sa aiba minim 18 cm lungime
Astept oferte pe valislorita@yahoo.com , 0766 341 538 sau pm
|
 |
|
Cel alb ramane in vanzare din lipsa unei legaturi directe a transportului.Cum am mentionat si mai sus trimit oriunde in tara cu conditia sa existe mijloc de transport intre Campulung Moldovenesc si localitatea cumparatorului
|
 |
|
Sunt eu ineresat. Iti dau la schimb un astronotus ocellatus (PESTE OSCAR) de 20 cm . Maine dimineata vin in Iasi si am putea face schimbul asa ca ar trebui ca raspunsul sa fie urgent daca esti sau nu de acord
0766 341 538 Vali
|
 |
|
ii vreau eu dar in pascani ajung pe 2 noiembrie .
daca i-ai putea tine pana atunci...
|
 |
|
Cei 2 oscari clasici au plecat la Constanta.Spre vanzare ramane cel alb. In cazul in care nu-l vrea nimeni pana pe 2 noiembrie va pleca spre Fagaras
|
 |
|
foto cu cel alb
|
 |
|
daca l-ai putea trimite in campulung moldovenesc - suceava l-as lua eu
|
 |
|
se poate inchide - multumesc