Acum mai spre "batranete", cand am descoperit ca am ceva mai mult timp liber, mi s-a reactivat aceasta pasiune din copilarie, daca "pasiune" se putea numi pe vremea aia, cand cel mai exotic peste era scalarul si pe langa el mai erau gupy moly xifo si cam atat, singura aparatura era un "vibrator" homemade, plantele erau din balta cocioc, cea mai buna mancare si singura erau puricii de balta uscati, nici vorba de schimburi de apa, doar completare, iar acvariile se faceau din geam prins cu chit pe un schelet din cornier, ca si balcoanele. Cu toate astea, credeti-ma, nu-i puteai opri din fatat, in cateva luni erau mai multi pesti decat apa. Cand nu mai aveam cui sa-i dau cu forta, ca sa nu-i eliberez in natura prin wc, ma duceam si-i aruncam in lac la Herastrau sau altele. Nu stiu ce varste aveti voi, dar credeti-ma, nu glumesc deloc ! Acum vad ca acvaristica e mult mai complexa si mai complicata decat telefonia mobila calculatoarele si internetul ... la un loc ! Dumnezeule !!!
In fine, m-am hotarat, am citit de-am ametit, am masurat, m-am dus la pravalia de geamuri, am taiat si am lipit. Apoi, dupa ce am vazut ce decoruri au aparut in domeniu, am inebunit si bineanteles ca m-am apucat sa mi-l homemade-iesc singur. Am luat doua pompe de la un amic care tocmai isi desfintase acvariul (de fapt asa mi s-a reaprins mie pasiunea). Am mesterit, am taiat, am lipit, am aranjat, am bagat si in final, ... a iesit ceea ce vedeti in poze !
|