@Andrei1234
Da, fitru e prea mic, sunt de acord
@robygym
Mersi si sper sa se dezvolte frumos, am planuri cu el.
@um02122
Multumesc mult de sfaturi, imi sunt foarte utile.
In primul rand vreu sa zic ca nu ma grabesc, vreau sa o iau incet, de aceea am inceput cu unu mic.
1. Maine iau o pompa de valuri de 2500L/h "SUNSUN POMPA VALURI JVP-100A" sper sa nu fie prea mare, vad eu cum o pus sa bata.
2. Pentru filtrare inca nu m-am decis, dar sa vad daca este prea mare, vreau sa iau JBL-ul CristalProfi e901 de la acvariu cu discusi plin cu matrix si sa il pun la asta... dar asta implica sa il spal bine si sa nu fie prea mare curent in acvariu, etc, ma gandesc. Am si un UV atasat la el.
Daca ma decid sa nu il pun pe acesta o sa iau unu mai mic, extern si il umplu cu matrix. Nu vreau sa raman pe acel filtru.
3. La racite m-am gandit la ventilatoare si un sistem de autocompletare,inca nu am o schema, cred ca am timp pana cand o sa imi trebuiasca.
4. Prodibio Biodigest am pus si neste mancare de pesti sa se faca putin amoniac, vedem ce iese.
5. Ce inseamna "SG 1026"
6. Sambata ma duc la coralis si iau 2 kg de piatra vie.
La ce bag in el inca nu m-am gandit pentru ca inca sunt la documentatie, dar ma gandeam la 2 melci, un crab, unu doi creveti si un nemo... dar trebuie sa citesc serios ca nu vreau sa il suprapopulez nici sa chinui saracul peste.
Pana una alta cred ca pun un crevete si il cresc pana vad ca totul este in regula

)... nu ma astept sa pun un peste repede, il las 2-3 luni pana sa fiu sigur ca stiu tot ce trebuie si ca m-am prins cum sta cu chimia unui saratel