Message |
|
Vreau si eu daca are cineva de dat: 0737021940 - Bucuresti
|
 |
|
Nimeni nu vrea pestisorul? si-a revenit complet.
|
 |
|
Din cauza ca pestele este cam batut de toti din acvariu sunt fortat sa schimb Damselfish cu CUC (melci, hermit etc).
Marimea este de aproximativ 6-7cm, nu l-am masurat
Pestele este sanatos, mananca doar ca este cam "Sifonat", acum sta separat...
Detalii la telefon 0737021940
|
 |
|
Red mellon (~11-12cm cu tot cu coada) - 50 RON
Predarea se face in cartierul Aparatorii Patriei(Berceni). Nu trimit in tara. Nu pot oferii transport.
Detalii la telefon: 0737021940
|
 |
|
Super, mersi asa o sa fac
PS:
Recomand cu incredere, merge super acest model, face toti banii, abea se aude
|
 |
|
A venit   
Merge super, cred, dar am o mica problema, skimatul este destul de deshis la culoare si a inceput sa il faca imediat ce am conectat skimmerul la curent.
Nivelul apei este sub semnul de pe el cu aprox 1 cm, nu prea am cum sa il ridic mai sus, robinetul de aer este la minim.
Cum reduc bulele, trebuie sa il ridic pe el? sau merge doar sa pun ceva sa ridic cupa?
Ideea este ca aerul e la minim si a facut cam 100ml de lichid in 14 ore, nu stiu daca este normal.
Multumesc si astept un raspuns.
|
 |
|
Multumesc pentru raspunsuri, am facut o comanda de pe un site din Romania, a costat cam mult si anume 500 de lei, dar am reusit sa il gasesc.
Nu dau numele site-ului sa nu fac reclama, dar astept sa imi vina, cand vine daca ma deranjeaza galagia pe care o face poate apllic silencerul
Acvariu este in sufragerie si daca nu face un zgomot sesizabil si suparator nu ma deranjeaza.
|
 |
|
Vreau si eu un pret pentru skimmer daca se poate
|
 |
|
Scuza-ma daca te-am deranjat, nu aceasta a fost intentia mea, dar am raspuns in graba de pe telefonul mobil, am zis ca un link face cat 1000 de cuvinte
|
 |
|
|
 |
|
Cred ca am facut o greseala, skimmerul este 9002 deci daca un admin vede mejsaul poate sa schimbe in primul post eu nu pot sa il modific.
In concluzie cumpar Tunze Doc Skimmer 9002
Multumesc.
|
 |
|
Accept si variante asemanatoare
|
 |
|
Cum zice si subiectul topicului cumpar Tunze doc skimmer 9002
Este cel din poza, cu magnet si vreau sa il pun in interiorul acvariului, nu am sump
Sunt din Bucuresti, telefon 0737021940
|
 |
|
Discusi, 3 bucati din pozele de la http://www.acvariidevis.ro/forum/post/224834/#p224834
Pret 150 lei / buc
Discusii au aproximativ 12-14cm fara coada, varsta de aproximativ un an si jumatate, sex necunoscut
Accept schimburi doar cu echipamente/vietuitoare marine
Telefo:n 0737021940
|
 |
|
Pestele este in noua lui casa si este in regula, multumesc pentru donatie
|
 |
|
Vreu eu pestele daca il mai ai 0737021940
|
 |
|
S-a rezolvat, se poate inchide
|
 |
|
Datorita faptului ca vreau sa modific cateva lucruri vand urmatorii pesti maturi, varsta de aprox 1 an:
3 x Raphael Stripped Catfish = 50 RON toti
5 x Rummy Nose Tetra = 20 RON toti
10 x Melci asasini (Anentome Helena) = 15 RON toti
Pietris de granulatie de aprox 2-3mm (2 lei / Kg):
- pietrisul a fost spalat si uscat, este cel din acvariu
- am aproximativ 20kg
Predarea se face in cartierul Aparatorii Patriei(Berceni). Nu trimit in tara. Nu pot oferii transport.
|
 |
|
S-au dat, multumesc de gazduire
|
 |
|
Pestii nu se rezerva, primul venit primul servit. Valabil, urgent
|
 |
|