[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: negoita.alecs
Forum Index » Profile for negoita.alecs » Messages posted by negoita.alecs
Pt ca m-am pronuntat, am revenit si cu cateva fotografii, din pacate sunt facute tot cu telefonu mobil
Multumesc frumos maestre pentru apreciere, decorul a fost realizat dupa primele tale sfaturi pe care le-am primit la deschiderea acestui topic, doar ca am schimbat grosimea decorului, si nuantele, astept sa se depuna algele pe toata suprafata decorului si promit sa fac cateva poze de o calitate mult mai buna, diferenta este monumentala.
Detin un nr de 38 de pui dintre care 26 au doar 4 zile de cand au iesit din gura femelei, iar 12 au deja o luna. Am confectionat 2 maternitati pentru cele doua serii de pui din plasa de termopan.
Am confectionat 2 cilindri pe care i-am scufundat cu grija si foarte multa atentie pentru a nu fi scoae din nisip de excavatoarele cele mari . Am sa revin in curand cu cateva imagini cu maternitatile
Aici se poate observa o femela gusata de mbamba bay din pacate nu am reusit sa scot pui din ea, au disparut icrele din gusa ei pana sa apuce sa eclozeze...este inca o mama tanara si are timp sa recupereze
In aceasta fotogravie apare Regele bazinului (cel din partea de sus), un superb exemplar de mbamba bay impreuna cu rivalul sau din aceiasi specie
Am promis in urma cu ceva timp cateva fotografii. Din pacate calitatea lor este lafel de slaba, sunt realizate tot cu telefonul mobil. Algele au inceput sa devina predominante pe toata suprafata decorului.
Clipul a fost editat...
Undeva in secunda 9 a filmuletului unul din pesti arunca cv din gura...am impresia ca ar fi ousoare as dori sa aflu si parerea voastra daca se poate, eu sper sa ma insel

Multumesc inca o data pt aprecieri, cat despre instalatia de iluminat mai dureaza putin pana am sa ajung sa fac acest pas, am alti doi pasi mari de realizat: filtrul si capacul. Nu vreau sa ma laud, dar sa stii ca decorul arata mult mai ok, pozele au fost facute cu camera telefonului mobil care nu este una foarte performanta si au fost facute pe timpul zilei. La sfarsitul lui septembrie cand am sa incep facultatea am sa mut locatia bazinului iar dupa ce pestanii vor trece de aceasta schimbare am sa fac cateva fotografii cu o camera pro. Plus ca algele abea acum au inceput sa apara, pana atunci vor fi perfecte ca si aspect .
da, decorul este confectionat de mine in totalitate, polistiren de 10 vopsit cu straturi succesive de ciment, iar in ultimul strat am adaugat oxizi de fier. Astazi am fost sa mai fac o vizita acvariului si am constatat ca am o femela de mbamba bay gusata, deci urmeaza o noua generatie de puiuti, cred ca in 2 saptamani cu aproximatie am sa mai scot o serie de pui. Semnele sunt bune, iar conditiile create se pare ca le sunt prielnice. Pe viitor am de gand sa adaug pe langa filtrul extern home made si un alt filtru extern, doar ca de data aceasta am sa merg pe o marca inregistrata, apoi ma bate gandul sa modific si capacul, nu sunt inca hotarat ce material voi folosi. Odata cu capacul am sa fac si pasul de trecere de la neoane la leduri, am sa ma documentez din postarile colegilor mai experimentati si sper sa reusesc din prima. Multumesc pentru apreciere
2

Forum Index » Profile for negoita.alecs » Messages posted by negoita.alecs
Go to: