[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: negoita.alecs
Forum Index » Profile for negoita.alecs » Messages posted by negoita.alecs
5
4
3
2
1.
M-am gandit ca dupa atata amar de vreme sa fac si eu cateva fotografii, acvariul se prezinta binisor, pestisorii sunt foarte sanatosi. Alex mii de scuze dar pui pe care i-am avut din hongi au fost "confiscati" de catre alti, obligatii ca sa spun mai drept. Am sa va arat in continuare cateva fotografii. Acum 3 zile au reusit sa depuna si caeruleusii pentru prima oara, astfel au depus toate cele 3 specii de ciclide din bazin Vizionare placuta!
Ma bucur alex! ) si as vrea sa stiu cum sunt in momentul de fata si daca mai doresti o serie de mbamba bay ) am alta femela cu gusa plina. Nu stiu care este treaba cu hongi ca vad ca nu vor sa se inmulteasca neam. As putea face altceva in afara de stimularea prin diferenta de ph?
Spre uimirea mea cautand pe un modele pentru decor 3d am det de cateva topicuri pe un alt forum, fiind in vizita am zis sa vad ce bazine mai descopar, in loc sa descopar bazine am descoperit o discutie intre 2 cichlidari ). Unul a avut cativa puisori de 1 cm cu aproximatie si ia bagam,la sfatul colegului sau de forum, cu cateva exemplare mai mari, sa zic cu o diferenta de 1 cm intre ei sau cv asemanator(1cm-1,5cm) acei pui au fost mancati gasind chiar cateva jumatati prin acvariu. Bun....!!! Dupa cum sa putut vedea in fotografiile de mai sus am 2 serii de puiuti(sa-mi traiasca!...bla...bla...) Ce ma surprinde pe mine este urmatorul lucru: am dat drumul primei serii de pui care au aproximativ 1,5 cm, fara nici o problema de acomodare, innoata foarte vioi alaturi de ceilalti, s-au dat la ei ce-i drept dar nu intr-un mod foarte agresiv, sa ii vaneze ca sa spun asa... Dupa 48 de ore am eliberat si cea de-a doua maternitate cu cei de nici un cm...SURPRIZA!!! Nici acestia nu sunt afectati. Am uitat sa precizez faptul ca maturii mei au 4-5 cm cu aproximatie majoritatea, plus cativa de 2,5-3cm.
Intrebarea mea este urmatoarea: Cumva datorita acelor maternitati si a faptului ca au crescut impreuna cu maturii, sau cel putin au convietuit o perioada de timp, cei mici nu reprezinta interes pentru maturi ??? Numai bine!!!
Salut! Dupa cum ai aflat de la elis, este plasa de termopan pentru tantari, cusuta cu ata de macrameu, dar pentru un efect mult mai ok si pentru a nu te chinui, cum am facut eu, sa le ingropi si asa mai departe, poti folosi foarte simplu nailon pentru pescuit, este transparent si da mai bine ochiului. Mult succes, am sa revin cu un model de incubator in curand confectionat din acelasi material, plasa de tantari pe curand si ape limpezi.
Confectionez decor pentru acvariu in functie de dimensiunea dorita si modelul solicitat. Pentru detalii PM.
vezi tu, eu am mai cautat intre timp, am mai citit unele pareri si am intalnit persoane care nu au avut nici o problema cu ele. Totusi care este pretul pe care l-ai platit pentru el. Daca am sa reusesc sa import filtre pentru ca voi fi nevoit sa cumpar mai multe bucati am sa te contactez, nu stiu cat va dura pana am sa dau comanda, comanda va fi facuta la un moment, fie ca esti doritor sau nu...
Daca ai de gand sa te razgandesti cu decorul te pot ajuta eu, nu ma ocup de asa cv, dar imi place sa privesc produsul final atunci cand iese din mana mea plus ca fac asta din pasiune nu pentru bani. In caz ca te hotarasti iti pot trimite cateva imagini sa vezi ce am reusit sa creez pana acum.
Sa vad daca reusesc sa fac comanda, pretul este unul destul de mic, mar interesa de cat timp ai filtrul si cat te-a costat atunci cand l-ai achizitionat. Galagie face de cand era nou sau l-ai cumparat la mana a doua?
As dori sa acopar polistirenul extrudat, extrudat pentru ca nu se sfarama si poate imita prin cioplire stancile fara probleme, doar ca nu stiu, se poate folosi spray in locul oxidului de fier? Desigur dupa aplicarea succesiva a straturilor de ciment. Mai exact trantesc laptele fara pic de colorant in 4 straturi iar dupa uscare sa adaug voseaua auto peste? Rezista acest colorant in timp scufundat in apa? Idea imi surade foarte mult mi se pare genial. Am vazut decoruri cumparate care la nivel de culoare arata excelent.
Revin asupra acestui topic, am reusit sa confectionez cateva decoruri din polistiren, mergand pe tehnica predata de "domnul profesor" Koala iar totul a iesit brici, insa la capitolul colorant eu nu sunt multumit de rezultat, vreau cv si mai spectaculor, pentru viitor doresc sa fac cv mult mai spectaculor, as dori sa folosesc un alt tip de colorant, nu stiu cv ce nu se aplica din pensula, poate un colorant care sa-l pot pulveriza.
Pentru viitor am planuri mari, nu vreau doar un bazin mai mare vreau mai multe, dar pana atunci mai am de asteptat, momentan raman in 120l, pana una alta, vreau sa ma sfatuiesc putin cu voi la capitolul filtrare...am gasit o mina de aur din care as putea sa-mi achizitionez mai multe filtre externe sun sun, la niste preturi infirme. Ce imi puteti spune de aceasta marca?

Forum Index » Profile for negoita.alecs » Messages posted by negoita.alecs
Go to: