[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: negoita.alecs
Forum Index » Profile for negoita.alecs » Messages posted by negoita.alecs
2
1
Inca cateva fotografii de o calitate slaba, tinand cont ca sunt facute cu telefonul sunt destul de ok
Daca in urma cu 2 luni pestiuci erau foarte timizi si stateau mai tot timpul ascunsi in grotele construite din polistiren, acum au inceput sa prinda curaj, ba chiar umbla de colo colo prin bazin
Labidochromis hongi swede
Labidochromis mbamba bay
Labidochromis caeruleus
Decor 3d home made
Filtru extern home made 350l/h

am refacut clipul de mai sus cu fotografii de o calitate mai buna
Labidochromis, scuze pt gresala de mai sus as dori sa postez si cateva fotografii facute recent de o calitate mult mai buna, doar ca imi cam prind urechile si as avea nevoie de putin ajutor. Credeti ca ma puteti ajuta ?
multumesc frumos
daca vrea cineva sa ma ajute cu link`ul ca nu imi iese
120l
Ciclide africane:
Libidochromis Sweden Hongi 5
Libidochromis mbamba bay 6
Mibidochromis Caeruleus 6
Fiind inca pui nu pot face inca diferenta intre specii, am sa reduc din pesti mai exact din masculi atunci cand voi reusi
Youtube:
Multumesc cu aceasta ocazie tuturor celor care mi-au oferit sfaturi si mai ales lui Radu cel care mi-a facut posibila achizitionarea acestor puiuti superbi
Scuze pt calitatea pozelor, dar sunt facute cu telefonul
am schimbat camera iar imaginile sunt prea mari
mai am cateva imagini, dar nu stiu cum sa modific fotografiile
daca as primi ajutor
1.
acvariul dupa ciclarea decorului, cu nisip cernut de la pescarie din constanta, cei care sunt de-ai locului cunosc zona, sper ca noi mei sapatori sa fie multumiti de conditiile create. Trebuie sa precizez ca filtrarea este susutinuta de un home made exterior.
dupa primul strat de ciment
dupa 3 straturi de ciment aplicate la 24 de ore distanta intre ele am pictat decorul cu coloranti stiu ca vor disparea in timp, dar macar la inceput sa ma bucur de ele
primul strat de ciment(adeziv)
dupa lipirea polistirenului
pozele
materialele folosite, aici adaug ca au fost 3placi de polistiren iar siliconul a fost inmultit cu 2 adica doua tuburi si sincer ma cam tem putin sa nu se desprinda
am folisit un adeziv primit de la tatal meu, nu cunosc marca
colorantii au fost doar oxizi de fier, rosu, maro si galben, le-am combinat dupa cum se vede in imagine

Forum Index » Profile for negoita.alecs » Messages posted by negoita.alecs
Go to: