Message |
|
crezi ca e din cauza presiunii apei? am avut 3 filtre pana acum si toate se infundau asa cu apa !
|
 |
|
exact asta am facut ! capatul sta deasupra acvariului ! cred ca este presiunea apei dar e normal ceea ce se intampla ?
|
 |
|
deci ieri mi-am luat un filtru intern resun sp 1100 ! daca tin motorul la suprafata apei baga aer in schimb daca il bag motorul , adica sa fie complet scufundat in apa , furtunul de aer se umple de apa si nu mai baga aer ! imi puteti spune de ce ? va multumesc mult !
|
 |
|
deci ieri mi-am luat un filtru intern resun sp 1100 ! daca tin motorul la suprafata apei baga aer in schimb daca il bag motorul , adica sa fie complet scufundat in apa , furtunul de aer se umple de apa si nu mai baga aer ! imi puteti spune de ce ? va multumesc mult !
|
 |
|
 ))) hai lasa ca ma duc eu !
|
 |
|
in militari ! si ce pret ?
|
 |
|
nu am din ce sa fac spray bar-ul ! ma puteti ajuta ?
|
 |
|
de ce sa ma gandesc de 2 ori ? daca baga mai rar nu e nicio problema ! sau la ce te refereai tu ?
|
 |
|
cum mai exact koala ? nu ai un video ceva ? chiar nu imi dau seama cumm ! multumesc frumos !
|
 |
|
mi-am luat un filtru intern de la emag resun sp 1100 l ! scie pe cutie ca e pt 150 litri ! am acvariu de 50 litri ! se intampla ceva ? mie mi se pare ca deranjeaza cam mult plantele si pestii sunt nelinistiti ! ce as putea face ? multumesc !
|
 |
|
unde pot gasi in bucuresti guppy black moscow , blue moscow sau green delta ? multumesc pt raspuns
|
 |
|
de la secunda 20 uitati-va sa vedti ce curat e pe jos si ce acvariu are ! cum ?
|
 |
|
deci ! in clipul acesta de pe youtube nu inteleg cum in acest acvariu nu sunt excremente de peste pe jos ! cum nu se murdareste apa , cum nu se tulbure ? multumesc mult
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=a9Tecje9QhE
|
 |
|
cumpar vivipari in special grren delta guppy sau black moscow ! dar si xypho cu voal , platy si molly cu lira ! astept pm!
|
 |
|
vand un pleco mare , frumos + filtru intern eheim pickup 2008 + 2 pumni de pietris + o vita-de-vie ! pret 35 Ron !
|
 |
|
schimb pleco mare , frumos + vita de vie pe diverse acvaristicaa !
|
 |
|
multumesc mult viulian si cingo ! sunteti f de treaba ! pai si atunci ce pesti ar merge sa tin in acvaruiul meu ? fantomele negre tetra sunt bune ? sau dati-mi o sugestiee !
|
 |
|
DECI CUM POT FACE UN BURETE BOLBOROSTOR ? am o pompa de aer resun 3000 cu 2 iesiri !
|
 |
|
salut ! detin un acvariu de 50 litri ! in el am 2 scalari xipho guppy neoni si gurami ! de la o vreme incep sa moara pestii ! de ce ? am pietris natural pe fund , plante artificiale ! acum 2 zile am gasit un mel descompus printre plante si azi am gasit un peste mort fara solzi pe el ! va rog frumos sa-mi spuneti cum se aface un burete bolborositor ! multumesc frumos !
|
 |
|
Ma numesc cevar si am acvariu de 6 luni ! am inceput cu guppy apoi mi-am luat xipho , moly , sclari , sanitari , jandarmi , fantome negre , goldfish si acum am 4 acvarii toate populate ! imi place foarte mult acvaristica si vreau sa imi mai cumpar un acvariu de 350 de litri ! mi-am luat de curand o pompa de aer resun 3000 care e cam zgomotoasaa !  ))
|
 |
|