Message |
|
schimb vivipari pe plante acvariu !
|
 |
|
cumpar spraybar pentru filtru ! sector 6 bucuresti !
|
 |
|
Bine ai venit !
|
 |
|
a facut scrutcircuit un aparata si de atunci nu mai las nimic nesupravegheat ! mai ales tinand cont ca instalatia electrica este suprasolicitata in aceasta perioada !
|
 |
|
multumesc lucian ! dar nu vreau sa tin absolut nimic in priza in toata aceasta perioada ! am avut mai multe neplaceri cu curentul si sincer imi e cam frica
|
 |
|
Vine Craciunul ! Trebuie sa plec la tara in concediu ! CE pot face ca acvariul meu sa supravietuiasca cel mult 2 saptamani ? am un acvariu de 100 litri cu niste neoni , endleri , corydoras , black tetra, zebre ! dati-mi un sfat ce as putea face in cazul asta .. as putea lua pestii la tara dar problema e alta : plantele ! am anubias , cryptocorine , hydrocotile tripartita , niste moss , hygrophyla polysperma ... dati-mi un sfat va rog in a gasi solutia corecta ! multumesc !
|
 |
|
cumpar pietris granulatie mica pentru acvarii !
|
 |
|
spuneti-mi si mie va rog cum se numeeste furtunul ala din interiorul acvariului in forma de U si de unde pot sa cumpar unul ! multumesc
|
 |
|
nu stiu ca s-a sters de pe neon ! e luat de la un prieten ansambul ! de ce sa scap de guppy ? sunt frumosi , rezistenti !
|
 |
|
matrernitatea e pentru femela care trebuie sa fete ! am urmatoarele plante : anubias , cryptocoryne , hydrocotile tripartita si niste moss pe care l-am prins e niste plante artificiale ! pe jos am pietris de la tara , spalat , curat ! ca si pesti , in cca 60 litri de apa am vreo 4 guppy masculi+ 2 femele ! 2 triouri endleri , 4 black phantom tetra , 5 neoni paracheirodon inessi si cam atat ! iluminat cam 6-8 h/zi ! pestii ii hranesc cu tetramin flakes si tetramin granules la care am adaugat daphnia ! va multumesv
P.S. aia e o bambina in care pun mancarea
|
 |
|
mai bagi multi pesti in acvariul ala ? nici macar nu sunt toti compatibili !
|
 |
|
Sunt nou intr-ale acvaristicii ! spuneti-mi si mie va rog frumos ce ar trebui sa schimb in acvariul meu ! va multummesc
|
 |
|
cumpar melci de acvariu !
|
 |
|
schimb un caras fantail black pe diversi pesti de apa dulce !
|
 |
|
1x trio guppy blue moscow (linie curata, maturi de preferat)
1x trio guppy black moscow (linie curata, maturi de preferat)
1x trio guppy cobra yellow(linie curata, maturi de preferat)
1x trio guppy cobra red (linie curata, maturi de preferat)
1x trio molly black clasic - coada rotunda (maturi de preferat)
1x trio molly black lyra - coada semiluna (maturi de preferat)
1x trio molly galben (maturi de preferat)
1x trio xipho rosii (maturi de preferat)
1x trio xipho voalati rosii ( maturi de preferat)
|
 |
|
cumpar endleri black bar clasa n !
|
 |
|
mascul xypho coada lunga si mascul molly pe orice legat de acvaristica !
|
 |
|
am anubias si valisneria ! cred !
|
 |
|
am si eu o intrebare ! mi-am luat plante naturale pentru acvariul meu si as vrea sa stiu daca e vreo problema daca plantele stau fix in bataia filtrlui care "arunca" cu oxigen in ele ! practic ele stau numai in oxigen ! e vreo problema ! tin neonul aprins circa 5-7 ore pe zi !
|
 |
|
Bun gasit !
|
 |
|