[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bellucci
Forum Index » Profile for bellucci » Messages posted by bellucci
Multumesc pentru sfaturi,poate intro zi o sa dau si eu altcuiva! In legatura cu Resun,daca tot am cumparat o sa folosesc deocamdata pe asta,si pe urma vad cum functioneaza,daca este suficient sau nu.Momentan pesti nu am in acvariu,filtrez de 2-3 ori inainte sa populez.
Egen2265!Te rog ,daca poti explica si mie ce piesa unde vine,si o intrebare: nu este prea puternic curentul pe care produce filtrul??Multumesc anticipat!
Buna!Am cumparat un filtru Resun SP 1200L,dar in magazin nu au dat "mod de utilizare"si eu fiind incepator nu stiu cum se monteaza.Are multe piese in cutie,dar descriere nimic.Daca poate cineva sa explice exact pentru ce sunt toate piesele astea,asi fi recunoscator.
A doua intrebare: Filtrul asta rezolva si Oxigenarea acvariului? Am un acvariu de 270 de litri,din care backgroundul ocupa ceva loc.Multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for bellucci » Messages posted by bellucci
Go to: