[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dark31f
Forum Index » Profile for dark31f » Messages posted by dark31f
Mi-am luat un JBL 701 pana la urma . Sper sa nu fie o investitie proasta.
Multumesc foarte frumos pentru raspounsuri. Cred ca o sa iau unul pentru pretul foarte bun in comparatie cu "numele sonore" din domeniu.
Salutare,
Vreau sa imi iau un "Filtru Extern Acvariu JHW402b cu UV incorporat" pentru acvariul: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17076.page#145804

80 l
plantat
neoni, gourami, zebre, sanitari

Ce stiti despre aceste filtre? Sunt zgomotoase? Sunt fiabile? Are cineva asha ceva?

Va multumesc mult,

Vlad
Ms..o sa ii urmaresc mai intens, oricum am sacrificat sanitarul. Rechinii si sanitarii sunt colegi de celula de 5 ani..nu vad ce sa fi patit..O sa ii urmaresc si va zic daca e asa ..
pm oferta pentru filtru si incalzitor. thanks
Rechinii i-am vazut batandu-se intre ei, nu i-am vazut sa fugareasca alti pesti.
cred ca am descoperit si cauza. Am 19 grade in acvariu. Mi s-a stricat incalzitorul. Ledul rosu de control este aprins dar nu incalzea. E posibil sa fie asa de vreo saptamana.
Salutare,
Mi-am plantat de curand acvariul (80l , neoni, gourami, red tail sharks, sanirtari) si in seara asta am vazut ca un sanitar e amarat rau de tot, se misca foarte apatic, nu mananca. Dupa cum arata o fi vreo boala? Sa il mut din acvariu? Ori e doar datorita stresului cu plantarea cu noii colegi de celula?
Atasat o poza cu el. Merci frumos pentru raspunsuri.
multumesc pentru topicul dechis..si eu sunt proaspat posesor de neoni si aseara cand am ajuns acasa si m-am uitat sa vad ce fac, erau galbeni si ascunsi in tufe si nu stiam ce au. M-am linistit. Se pare ca e comportament normal la ei. O sa vad cum sunt astazi cand ajung home cum sunt!
as mai putea pune inca vre 7-8 neoni? Ar deveni prea aglomerat?
am mai studiat piata si cred ca o sa-mi comand un JBL e700. Intrebare: filtru tre sa mearga toata noaptea sau este ok daca il las cat iluminatu, adica de la 10 la 13 si de la 14 la 21 ?
thanks
O sa il pun mai in spate. Mai am o problema legata de echipamente si anume filtrul. Nu se vede prea bine in poza dar este acolo si va trebui inlocuit cu un extern. Imi puteti face ceva recomandari in jur de 300lei? Even SH.
Thanks
o sa le ingrop thanks for answer.
Acvariu 80l Home made

Filtru tetra intern

Incalzitor

Pesti: 12 neoni, 2 gourami, 2 red tail sharks 4 sanitari si inca 3 "ceva"(semana cu neonii doar ca-s galbeni)

Plante: chiar nu stiu cum le cheama (poate ma ajutati voi). As mai vrea sa pun un moss si ceva care sa se lipeasca de ramurile "copacului". Problema aici e ca in Piatra Neamt nu prea se gaseste mare lucru. Aveti idee de vreun magazin online sau poate cineva dintre voi vrea sa imi vanda plantele de care ziceam ca mai am nevoie? Am gasit cateva magazine dar comanda minima e de de 100 de lei.

Cioate culese dintr-un rau fierte de 2 ori cu sare cate 4 ore.

Am avut inainte carasi si acvariul arata ca o balta cu peste in ea. Am dat carasii si am incercat sa il fac sa arate mai decent. Va rog sa imi spuneti unde am gresit.
PS. poza cu telefonul

Sa aveti o seara faina.
ok.. faine poze, fain acvariu...
ce filtru a folosit? pentru photo...
multumesc frumos pentru raspuns.
Vlad, Piatra Neamt, incepator acvaristica.
acvariu - 120l
filtru intern tetratec 160l
aerator
incalzitor
3 Corydorasii (sanitari)
2 gourami
6 carasi
acvariu - 120l
hrana neschimbata de 5 ani, acelasi magazin -fulgi si tetra, amestecat
temperatura - se poate sa fi ajuns pana pe la 28C vara aceasta
filtru intern tetratec 160l
3 Corydorasii (sanitari)
2 gourami
6 carasi
Am aceasta formatie in acvariu de 5 ani. Nu am avut niciodata probleme cu nimic. Apa o schimb la 2 -3 saptamani 30% lasata la declorinat 3-4 zile inainte. Cand i-am luat toti pestii erau cat unghia
Salutare,
Am un acvariu cu 6 carasi mari (aprox. 5 ani varsta, primii pesti avuti vreodata). In utima saptamana au murit 3, cred ca rapusi de o infectie cu o ciuperca ceva. Problema e ca au murit cei inchisi la culoare, negri si maro iar cei rosii sunt bine sanatosi. Atasat o poza cu infectia care au avut-o la baza cozii. Merita mentionat ca inainte de a se observa infectia nu am reusit sa limpezesc apa chiar daca am bagat tratament (General Tonic- Tetra Medica) si am schimbat-o foarte des (prima poza).
Va multumesc foarte mult.

Forum Index » Profile for dark31f » Messages posted by dark31f
Go to: