Message |
|
fatatoare ? adica maternitate ??
|
 |
|
ba, da multe fitze sunt pe aici  parca toti ati fi neam cu botezatu  nu ati zice nici unu ceva frumos  ,, apai scificuss cu circulatia apei, printre pietre esti tare  iar HumanFace botezatu junior,, nu ti-ai pus intrebarea ca sa schimbi una alta ai nevoie de $$$  ,, asa ca fie care a incercat sa faca din ce are  ,,
Multumesc celorlalti  !!
|
 |
|
 deci scuze daca am deranjat pe forum ,,, dar alber ,, pushkatu imi este prieten si mai glumesc cu el  de-asta am zis duma aia  ,, sper ca nu va-ti suparat ,, mai glumim si noi ce naiba  doar nu suntem animale
|
 |
|
si totusi asteptam o parere pt design al acvariului
|
 |
|
nu trebuie sa iau pietrele de langa el,, ca nu's lipite de el ,, si este libera circulatia apei,, nu are cum sa nu fie libera circulatia pt ca nu sunt etanse
|
 |
|
black molly , guppy si corry
2 molly ,, 4 guppy si 4 corry
|
 |
|
nu stiu sigur ce pietre sunt , le-am primit de la pushkatu dar le am de 8 luni, si pesti nu cred ca sunt multi doar ca's foarte jucausi si cum filmam veneau tot la mine
|
 |
|
va povesteam ca mai am un acvariu de 40L ,acesta este primul meu acvariu dar nu vi l-am aratat inca , astazi am facut un filmulet, sper sa va placa !!
Astept pareri !!
Multumesc
http://www.youtube.com/watch?v=6GqUOazJhx0
|
 |
|
arde prea multe calorii , nu'l mai lasa sa faca miscare
|
 |
|
am un ,Anubias care este aproape in centru acvariului,,, si plantele acelea sunt in spatele acvariului unele sunt langa nucile de cocos iar cele de fund sunt tot aproape in spate,,, in fata este loc pt a inota pestii
|
 |
|
|
 |
|
acuma lasama ma cu lipitura
acvariul este bun, ,tu spunemi cum arata :-j ms
|
 |
|
scuze eu,, sunt incepator pe aici,, si nu am stiut exact cum sa fac,, dar de acuma am sa scriu doar intr-un topic, in cel cu acvariu nou
nu ai deranjat , eu imi cer scuze
|
 |
|
acvariul meu plantat , am facut un filmulet azi dimineatza cu telefonul meu sper ca iesit bine,, nu prea are claritate mare dar este bine  sper ca va place , ms !
http://www.youtube.com/watch?v=nAGz9pSrspk
|
 |
|
deocamdata mi-am pus 2 nuci de cocos,,
si neonul mi de 18 w
|
 |
|
l-am plantat,,, o sa pun cateva poze cu el plantnat si o sa'l vezi cum arata  ,,, si specia de peesti care va fi,, doar neoni
vreau sa fac un banc de neoni frumosi  sper sa arate bine
|
 |
|
ms de sfat
|
 |
|
Salut tuturor, doresc sa-mi amenajez acvariu si ma gandesc sa fac ceva frumos si ieftin , ce-mi puteti recomanda ?
Deci, m-am gandit sa-mi procur materiale din natura , ce lemn imi recomandati ? cum trebuie tratat ? am nevoie de o buturuga sau o creanga ceva, sa nu fie inalta tare , pt ca nu ma lasa acvariu , in rest ce-mi recomandati ? ce credeti ca este bine ?
Multumesc  !
|
 |
|
la primul meu acvariu , am bagat dupa 2 zile pesti, am bagat 2 sanitari , si , si in ziua de astazi i mai am  )
dar mna,, nu vreau sa risc ,asa ca-l las la ciclat ,, vad eu , pana imi pierd rabdarea  )
|
 |
|
Saluuuut acvaristilor, !!
am mai dat drumu la un nou acvariu ,, l-am pregatit , doar ca nu l-am plantat ,
intrebare !? acvariul imi este acuma la ciclat , trebuie sa'i fac tot la o saptamana un schimb de 30% de apa ,ca la un acvariu obijnuit ?
sau sa'l las la ciclat , sa mearga intr-una
Cam cat trebuie sa'l las ,, aproximativ ??
cateva poze cu acvariu nou !!!
|
 |
|