[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lutuvasile
Forum Index » Profile for Lutuvasile » Messages posted by Lutuvasile
dar este usor de scos acvariu din locu acela ,,, ma pot descurca usor,, si nu este nici greu acvariul
are cam 25 -26 cm
de asta am lasat 5-6 cm pentru uncapac cu lumina,,,
dar in rest este bine proiectu?? ma enerveaza ca nu este prea inalt ,,, dar are o lungime mare si latimea de 30 de cm ,
pentru neonii care vreau sa-i cresc cred ca este bine
si cum ma sfatuiti sa fac cu acvariu,, nu pot sa'i fac decat inaltimea de 20 cm,, ce ziceti ??
Salut ! am un acvariu de 40 de litri ,
dar vreau sa incep alt acvariu ,, dimensiunile sunt acestea 60x30x 20 h , problema este ca nu ma lasa mobila cu o inaltime mai mare , dar are o lungime favorabila , asa
aici in Bistrita in orasu acesta foarte mare ) ,, sunt foarte putine petshopuri si preturile sunt cam mari la incalzitoare, filtre etc,,
si as vrea sa mi le comand de pe net, eu am gasit ceva siteu'ri cu petshopuri , dar astept o parere de la voi,, poate imi da-ti un site,
este bine sa le comand de pe net?
acvariu acesta pe care vreau sa-l fac este doar cu neoni ,

Multumesc !
Saluuut sunt Lutu din Bistrita am 19 ani peste o luna 20 .
am un acvariu de 40 de litri, cu 5 corry 3 negri si 2 albi, vreo 6 guppy si 3 black molly ,, nu este un acvariu mare ,dar este un colt de natura
am intrat aici pe forum, ca vreau sa-mi mai fac un acvariu si am nevoie de sfaturi de la voi ,

Multumesc !

Forum Index » Profile for Lutuvasile » Messages posted by Lutuvasile
Go to: