[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lutuvasile
Forum Index » Profile for Lutuvasile » Messages posted by Lutuvasile
ca'i bai )) !!!
)))),,, nu stiu ce sa zic,,, imi place cum suna dragonfly ))
multumesc ca ma-ti ajutat sa descoper, dar nu stiu sigur daca imi ataca pestii,, ca si in clipu ala Japan ) ,, nu stiu ce sa fac pe viitor , mie mi de melcii aia negrii ,ca demult m-am tot chinuit cu ei , si acuma am scapat de ei in sfarsit,, o sa ma mai gandesc
ms mult !!!
va tin la curent ce se mai intampla
m-am tot documentat despre monstruletzu
ala din acvariul meu,,, pana la urma am 2 monstruleti ) m-am uitat mai bine si sunt 2 ,,, s i am tot cautat pe google si am gasit o poza care seamna foarte bine cu ei,,
daca stiti ceva despre ea ?? ceva detalii !!!
toti Vivipari sunt la fel
deci ca si la guppy
chiar nu stiu cum a ajuns in acvariu )
intrebarea asta si eu mi-o pun,, dar ti-am zis ,,ca am observat cum calarea melcii aia mici urati )
si cred ca el mi i-a exterminat )
ar fi la mare cautare specia asta necunoscuta , pentru exterminarea melcilor ) ,

Ps: si pana la urma nu'i nici asa urat ) ceva difert
)
problema este , ca mai demult am avut o invazie de melci dinaia mici negri enervanti si nu mi-am dat seama ca de ce au disparut ei asa din senin,, bine ca mai am cativa nu'i problema )
dar, cred ca , monstruletzu asta este de vina ),,, ca am observat ca-i cam calareste )
si are un design frumos,, cand il vad ca-mi sta pe pietrii )
daca nu le face rau pestilor,, si chiar nu am observat sa le fie frica pestilor de el , chiar din contra , lui i este mai frica ,

poate am sa-l pastrez ))
)
nu se da la pesti ca'i fricoasa
ba, mie imi place cum arata in acvariu, , dar nu are treaba cu pestii , i chiar fricoasa sta pe fund deobicei , si mai rar pe sus, in rest este ok , si nu cred ca va iesi din acvariu, ca moare da ca iasa)
Saluuuuut ,,
am reusit sa-i fac o filmare ,,
sper ca asta este destul de clara, si va puteti da seama ce este

http://www.youtube.com/watch?v=ogTKw00-tx0

deci, in principiu nu ar trebui sa-mi fie teama,, de cate ori am vazuto eu pana acuma nu avea stres, statea doar pe jos , nu are treaba cu pestii sau melcii,, nu cred ca treubie sa ma panichez,,
ms mult!
capusa nici eu nu cred ca este, chiar nu ar avea de unde sa fie capusa si nici cum sa intre, am capac la avariu, poate doar cand lucram la acvariu si era fara capac, dar nu cred,
si cum zice "calin" ar putea fi o larva din libelua,, chiar nu stiu ce este aia si daca este bine sau nu ?
mai astept pareri

MS !
si eu sunt curios sa aflu ce este
dar problema este ca-l gasesc rar ) i place sa stea ascuns,
nu ati mai patit nici unul, sa aveti monstri prin apa ?
nu stiu ce sa zic,, dar daca ar fi din e xterior, poate trai sub apa ? doar i de vreo saptamana, si o vad rar, ca sta sub pietrii, si cateodata o gasesc doar cand vine in fata,, chiar nu stiu ce sa zic, nici nu stiu ce este,, dar pare interesant )
pestii trec pe langa el dar nu au treaba cu paianjenu, sper sa nu le faca el ceva rau,, dar nu cred ca poate ,, chiar nu stiu ce sa zic ) astept sa ma sfatuiti voi cu ceva

MS !!
"banika" nu cred ca ar fi din exterior,, adika, nu cred ca am asa ceva in casa))
Salut, am o problema , nedumerire, de curand am observat ceva ciudat in acvariu,
nu stiu sigur ce este, seamana cu un paianjen, este maro inchis ceva de genu ,
am apucat sa'i fac niste poze cu telu, dar nu sunt asa reusite, sper sa va datii seama, si sa-mi spuneti ce este, ce sa fac,
chiar nu stiu ,,

MS!!
ms de sfat,,
si , va place cum a iesit?
pe Silicon scrie ca 24 de ore trebuie lasat la usca ,,
o sa'l las mai mult , dar cat timp??
Salut baieti, am facut acvariul , mie mi se pare ca a iesit foarte bine si chiar mare, nu ma asteptam sa fie asa tare
acuma este tot la uscat pana maine dupamasa , ce o sa'l testes cu apa, sa vad daca este ok ,,
Sper ca am pus bine pozele !? astept niste pareri

MS!
pai asa m-am gandit, sa-l scot doar jumatate, chiar putin mai mult de jumatate si pot lucra la el,,si apa cand o schimb am sa o schimb cu pompa manuala cu furtun,, imi este mai usor,, si cred ca tot asa o bag, ca doar la vreo 38 de litrii de apa , 10 litri cat schimb o data pe saptamana , nu este foarte dificil,,
sper sa iasa o treaba foarte buna,, ori cum, am sa vin cu poze
daa, deja am cumparat sticla, urmeaza sa-l lipesc ,
pai are 42 de l si dar nu-l pot umple de tot cam 38 , cum am pus sticla in picioare nu mi se pare ca arata mic , pentru ca este foarte lung,
si o intrebare, se chinuie pesti daca nu au o inaltime maree??
sau este mai bine ,daca are o lungime mai mare ?? acvariu o sa fie doar cu neoni
o sa am nevoie de ajutor ,cand am sa pun in el
msms !!
dar ce va rog , credeti ca va fi un esec acvariul??
adika ati mai vazut acvarii scunde si lungi ??
20 de cm inaltime si lungime 60cm 70cm si latime 30cm??

Forum Index » Profile for Lutuvasile » Messages posted by Lutuvasile
Go to: