[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: herra_83
Forum Index » Profile for herra_83 » Messages posted by herra_83
Sunt Cristina, locuiesc in Canada si acum maxim o luna mi-am luat primul acvariu de 5.5 Galoane cu 2 femele de Beta(care intre timp au devenit un mascul si o femela pentru ca pe una dintre pestiuce am gasit-o intr-o dimineata pe covor .... statuse de ceva timp acolo deci nu am mai avut ce sa ii fac)
Acvariul este dotat cu incalzitor, filtru, 2 plantute (pentru moment artificiale ... in ideea mai intai sa vad cum ma descurc cu pestiucii ) pietricelele aferente de pe fundul acvariului si mai nou si capac la acvariu in urma acrobatiei de mai sus.

Apropo masculul este superb .
Cam atat pentru moment.
O zi frumoasa va doresc
Multumesc mult pentru raspuns.

Acum daca stau sa ma gandesc ieri parca am vazut femela cu dungi de genul celor din poza dar ... no ... nestiind ce sunt am ignorat :p(mai ales ca are momente cand are si dungi negre orizontale ... destul de evidente ... ).
Dar rapid tare a fost masculul ... la 2-3 ore dupa ce l-am adus acasa deja s-a pus pe treaba .

Daca ma decid sa ii las sa imi faca pui si mai am nelamuriri mai apelez la voi.

O zi frumoasa in continuare.
Buna,
Am de vreo 3 saptamani un acvariu de 5.5 galoane cu heater si filtru de apa si cu 2 Beta Splendis separati cu un soi de plasa speciala ptr asa ceva.
Initial am avut 2 femele dar una dintre ele s-a gandit ca e mai interesant pe covor decat in acvariu asa ca am ramas fara ea.
Azi am cumparat in locul ei un mascul Beta si observ ca a inceput sa isi faca cuib (banuiesc eu) ..... imi tot apar in partea lui de acvariu gramajoare de bule.
Intrebarile mele sunt:
- Are ceva daca isi face cuibul si nu las femela la el? ( nu prea as vrea sa imi faca pui mai ales ca am vazut ca sunt destul de dificili intre ei)
- Daca voi decide sa ii las sa imi faca pui... de unde stiu cand sa las femela la el (cand e ea dispusa sa depuna) ... in ideea sa nu mi-o jumuleasca sau sa mi-o omoare.

- Masculii Beta sunt si ei prietenosi? Femela care mi-a murit era tare dragalasa si mereu venea la deget .Si asa era si femela ramasa pana azi cand am adus masculul .... acum fuge de deget de numa numa.

Va multumesc si sper sa aveti rabdare sa imi cititi toata polologhia.

Forum Index » Profile for herra_83 » Messages posted by herra_83
Go to: