[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Andrei32
Forum Index » Profile for Andrei32 » Messages posted by Andrei32
Haideti sa lasam prostiile si sa revenim la topic: de ce se bat pestii?Care ar fi cauzele?
Unde gasesc petshopuri in Arnia,India??
Nu am ruleta nici cm nici rigla...Pot folosi reper **** dar nush cat are fix...
Buna...Azi de dimineata toti pestii au inceput sa se ia la bataie TOTI intelegeti? molly se bat inre ei su gurami,xipho la fel toti parca ar fi campionatul mondial de wrestilng....Ce sa le fac? Nu i'am speriat cu nimic,cand s'au sculat erau calmi dar dupa ce le'am dat de mancare a inceput lupta parca pe viata si pe moarte
Bine ai venit printre noi si iti urez ape limpezi si pesti sanatosi si productivi.
Oooooo la multi ani porcule,ape limpezi,pesti sanatosi si totate visele sa vi se implineasca.Toate cele bune!!
Foarte frumos acvariul.Bravo
Ai putea face asa: Ii dai inca cateva domniasoare dupa care sa se tina sau il arunci la condamnat cu crevetii.
Pai deasta ca ei nu ating mai mult de 3-4 cm si daca ii ia de mici...si ia neoni rosii care-s mici...totul e ok
Ai putea sa pui 2 red cherry si cam 8 neoni ar fi super si un pui de melc.Ar trebui si o planta frumoasa sau doua si dese.;)

Forum Index » Profile for Andrei32 » Messages posted by Andrei32
Go to: