Message |
|
volum 7,5 litri
regulator +ceasuri presiune butelie si presiune lucru
butelia este de tuborg
|
 |
|
vind butelie co2 +regulator de presiune ,
pret 300 ron
tel 0721216216 sorin
|
 |
|
daca doresti pot sa t-il dau pe mitica (asa il chiama ) al meu in chirie
dar vezi ca este cam agresiv ,si face urat la beutura  :-) :-)
|
 |
|
ai grija sa nu te scape si de pesti 
|
 |
|
sa iti traiasca creata ,este tare frumoasa zici ca este mop de sters pe jos
ce nume iai pus?
|
 |
|
cu 2.5 milioane puteti scapa de problema asta
atit costa o butelie de 7 litri cu tot cu ceasuri de presiune si reglaj fin + furtun si coliere

|
 |
|
constr_acv wrote:pentru. LooSeR: daca te hotarasti totusi sa faci suportul din lemn 100%, evita lemnul de brad, fag, stejar.
pai din ce sa m-ai faca frate din lemn de prun
iti recomand palul din fier 
|
 |
|
:yeah2:
|
 |
|
suna-ma miine la tel. 0726342312 si iti dau eu 2 bucati pe la vreo 6-7 cm
numa ca trebuie sa vi pe seara la piata baneasa
GRATIS
|
 |
|
nu cred.
|
 |
|
eu am facut un vet&dry pentru un acvariu marin de 680 litri
geam 6 mm 100x40x40 =60 ron
cutii brinza 2 buc x 8 ron =16 ron
pompa resun 1 buc x 25 ron =25 ron
pompa extrema pound 2500l/h 125 ron =125 ron
burete pentru o cutie de brinza plina 10 ron = 10 ron
silicon 1 tub 21 ron = 21 ron
furtun si tevi 15 rom =15 ron
total =272 ron
daca mai pun 100 de ron in plus tot iese mai ieftin decit un filtru de 1200 l /h
poate ca la voi iese mai scump dar la mine atit a costat
|
 |
|
pune nene mina si fa un vet-dry ,iesi la jumate de pret si si ai si filtrare cata vrei 
|
 |
|
am si eu unul luat din piata amzei ,il am de un an si jumatate si il tin pe rime cind nu se mai gasesc rime trece pe libelule si ii merge foarte bine
m-ai nasol este daca bag mina la el sa ii fac curat , are tupeu si sare la bataie :scrima: este destul de marisor are cam 6-7 cm asa ca grija mare cu ei
|
 |
|
daca sta in orase mari ca amsterdam sau rotterdam poate sa mearga la gara centrala ,acolo gaseste statie de autobuz eurolain cu 10 euro o rezolva cu soferul , si sunt baieti seriosi eu nu am luat teapa niciodata
|
 |
|
Carja Ioan wrote:Nu t-i se pare cam indräzneatä ideea cu bronzul in apä? Poate-ar fi mai bunä ceramica! Cel putin nu-ti oträveste pestii.
daca ai tu de unde sa aduci eu as cumpara cu mare placere
|
 |
|
da ,era colmatat in interiorul capacului acolo unde este si motorul
avea inauntru citeva cochilii de melci
multam de ajutor
|
 |
|
am un filtru AGUA PRO 4 canistra externa care filtreaza 1100 de litri pe ora, o am cam de 2 ani si pina m-ai saptamina trecuta filtra destul de bine chiar eram multumit de ea dar acuma nu mai merge la capacitatea ei maxima ,am schimbat axul de la rotor care era de ceramica si am pus unul de bronz care are aceleasi dimensiuni cu cel de ceramica ,rotorul merge bine nu atinge pereti de plastic din interior dar nu se m-ai invirte cu aceiasi viteza ca la inceput ,si nici nu scoate zgomot sau sa dea semne de ceva anormal
poate sa fie uzura aparatului sau are ceva ?
s-a mai intimplat la cineva asa ceva ?
|
 |
|