[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sweetyass
Forum Index » Profile for sweetyass » Messages posted by sweetyass
deocamndata nu cunosc prea multe detali dar voi reveni va multumesc oricum.
am facut un post uite aicia http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/13498.page
Buna baieti si fete am o rugaminte dupa cum spuneam la topicul despre noi sunt aicia sa ajut un prieten am incercat sa facem o poza nu a iesit asa bine dar sper sa fie ok.

V-as ruga daca se poate sa imi spuneti si mie daca aceasta femela de xipho din poza este gestanta sau nuh si daca ar fii cazu sa fie tinuta in fatatoare si daca se poate sa imi zice cam in cate zile ar trebui sa nasca ( fete ) .

Sper ca am indeplinit cerintele de pe forum in acest topic si astept raspunsuri femela pare sa aiba burtica destul de mare si inegrit pe burta dar e asa de vreo 2 saptamani si inca nimic.
Ups da imi cer scuze am uitat sa specific varsta pai eu am 22 de ani si prietenu meu are 16.
Buna ma numesc paul sunt din sighisoara si am intrat pe acest forum pentru ami ajuta un prieten care are un un acvariu de vreo 50 de litri si nu se prea pricepe imfine nici eu nu ma pricep deloc la acvari am cam uitat tot acum cativa ani aveam si eu acvariu de 160 de litri si pe atunci invatasem si eu cate ceva dar am uitat tot.

Acvariul are 50 de litri

Incalzitor

Filtru

Pompa de oxigen

plante

neon

si cam tot ce necesita un acvariu.

NU va pot zice mai multe detali ca nu stiu .

Forum Index » Profile for sweetyass » Messages posted by sweetyass
Go to: