[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Xipho Gestant  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
sweetyass
Junior member

IP:

Buna baieti si fete am o rugaminte dupa cum spuneam la topicul despre noi sunt aicia sa ajut un prieten am incercat sa facem o poza nu a iesit asa bine dar sper sa fie ok.

V-as ruga daca se poate sa imi spuneti si mie daca aceasta femela de xipho din poza este gestanta sau nuh si daca ar fii cazu sa fie tinuta in fatatoare si daca se poate sa imi zice cam in cate zile ar trebui sa nasca ( fete ) .

Sper ca am indeplinit cerintele de pe forum in acest topic si astept raspunsuri femela pare sa aiba burtica destul de mare si inegrit pe burta dar e asa de vreo 2 saptamani si inca nimic.
[Thumb - SNC00165.jpg]

[Thumb - SNC00172.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 21/11/2010 20:29:22

kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Chiar daca este "gestanta" inca mai aveti de asteptat, nu vor apare pui asa curand.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Este greu de a aproxima nasterea dupa o poza. Spune mai multe detalii: in acel acvariu de 50L ce pesti mai tii, ai plante unde sa se poate ascunde puii, temperatura si in general descrie tot ce stii despre acvariu.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
sweetyass
Junior member

IP:

deocamndata nu cunosc prea multe detali dar voi reveni va multumesc oricum.

Forum Index » Vivipari
Go to: