[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cipriandeco
Forum Index » Profile for Cipriandeco » Messages posted by Cipriandeco
Deci tu imi zici acum sa renunt la incalzitor pana bag pestii?
Aha ...Mersi de sfat...M-am gandit si eu sa baf un ventilator....dar nu stiam exact ce sa fac ....dar acum stiu
Si eu nu am plante deocamdatat...:-( in plus am bagat apa pentru prima oara in acvariu,deci da-ti seama cat de rece era.....Am turnato pe palma ca sa nu rascolesc substratul... si mi-a cam inghetat mana...
Dar nu are cum sa mi se arda ceva din cauza asta????
Si inca o intrebare.La ce temperatura sa las incalzitorul??
Pe Aqua Basis am bon...am cumparato eu si iti garantez ca este sigur ceea ce scrie pe bon.
Si despre vaporii aia ....o sa fie mereu,caci eu am neoane acolo si mie frica sa nu fac vreo istorie...
Bine ca mi-ai zis ca nu este Manado..Are ceva daca nu este din ala?
Incalzitorul are termostat,dar aseara cand am dat capacul jos,am observat ca are apa pe el,ca si cum ar fi transpirat....
Era la 25 de grade setat
Cand apa a ajuns la temperatura dorita...scot incalzitorul din priza????
Lumina am 2 x 18 wati,dar pana nu am plante nu o aprind...de fapt am scos si capacul ca sa se declorinizeze apa....
Si pietrisul il am de la fostul propietar al acvariului...el asa a zis k este Manado .(este pietris de dimensiunea bobului de orez cu, cu culorile:alb, gri si negru)
Buna seara...Si eu sper sa nu am nimica alge sau alte chestii din astea..
Am procedat bine pana acuma ca am avut de la cine invata ...Apropo va multumesc
Stiu ce am omis,dar am inteles ca plantele nu are nimic daca le pun mai tarziu si nici pestii...mancare am sa pun cate putin chiar si asa fara pesti,ca am inteles ca nu are nimica..Si filtrul va merge mereu...
Am sa dau capacul deoparte,pentru ca apa nu a stat la declorinat...

Mersi de sfat
Pe masura ce am sa mai adug schimbari am sa le postez aici....
Orice sfat este bine venit....
O zi usoara la toti
Iam luat substrat JBL Aqua Basis si strat JBL Manado ,un filtru cascada Hailea,incalzitor cu termostat,aspirator cu pompa,pompa de aer acv,termometru si iam luat si tetra aqua safe si tetra easy balance si arata cam asa:
Acum dupa ce iam pus autocolant pe spate si iam facut si capac arata cam asa:
Am inceput asa
Am inteles .
Multumesc pentru sfaturi
Mie mi s-a tulburat apa la maxim ...dar am sa o las vreo un pic asa si apoi am sa o curat
Am luat Aqua Safe si Easy Balance .si am sa ii pun si mai vedem...
Si inca o treaba ...
Cum bag plantele in substrat atunci cand le voi cumpara?
Scuze Alber,dar iam scris ca plec la servici ca sa nu astepte un raspuns de la mine,sa creada ca nu vreau sa mai vorbesc...
Nu inteleg de ce va deranjeaza chestia asta....
Si cat despre "k", imi cer scuze,am zis ca nu il mai folosesc,dar mi-a scapat...
O seara placuta...
Apropo mi-am luat substrat de la JBL Aqua Basic,si filtru si poma si furtun de curatat acvariul,si termometru si incalzitor cu termostat ...
Plante nu am gasit sa iau,dar oare are ceva daca incep sa ciclez acvariul fara plante?
O seara faina
Am plecat la servici...vorbim...
Pei eu azi ma duc sa imi iau substratul si eventual un filtru ,si sa vad ce imi mai trebuie
lampa am 2 x 18 W...Cred k un incalzitor as avea nevoie....si de sigur plante

Forum Index » Profile for Cipriandeco » Messages posted by Cipriandeco
Go to: