[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cipriandeco
Forum Index » Profile for Cipriandeco » Messages posted by Cipriandeco
Au inceput astia mici ai mei (2 coriodas) sa inoate ca nebunii prin tot acvariul....cand sus,cand jos,cand inoata doar pe la mijlocul acvariului...Au patit ceva sau doar se bucura de spatiul pe care il au???
AHA...
Acuma am inteles....
Bine ca nu incepusem actiunea deja
Mersi
Pai eu asa am inteles de filtru ca trebuie spalat in apa lui ca sa nu isi piarda din microbi.....si intradevar cred ca am sa ii mai pun niste bucatele de burete ca este loc destul...
Pai asa am sa fac si eu ....
Va multumesc pentru sfaturi...
O seara placuta...
Ceva cat de cat interesant
"Am pus mana pe un buletin de analiza facut la apa potabila de la reteaua din Iasi
- PH-unitati de Ph - 7,5
- Amoniac mg/l - absent
- Azotiti mg/l - absenti
- Cloruri mg/l - 75
- Duritate totala - grade germane - 8 grade d
- nitrati mg/l - 45 "
revenind la ale noastre.....folosesc in continuare Aqua Safe si Easy Balance???
Cu aia nu sunt prieteni
Cel care mia zis sa nu mai folosesc astea este cel care mi-a dat microbul cu pestii ...
Si normal ca dupa voi am sa fac.....ca si pana acuma ...doar de asta intreb
Un prieten mia zis ca ar fi bine sa nu mai folosesc Aqua Safe si Easy Balance.....voi ce ziceti???sunt ok?
Gata eu am setat priza la 6 ore (de la 15:00 la 21:00), am scos si un neon....
La sfarsitul saptamanii voi...schimba 30% din apa,voi spala filtrul in apa pe care o scot....
Pestii pot sa ii las in acvariu , sau trebuie sa ii scot si pe ei in timpul schimbarii apei???
Radu.U wrote:iti recomand 6 ore pentru prima luna si cel mai bine fara pauza (doar 1 tub). apoi la fiecare saptamana dupa ce trece aceasta luna aprinzi al 2-lea tub si tot asa. cand termini cu tuburile dupa fiecare saptamana maresti programul de luminat cu 1 ora. Cum a zis si colegul pana la maxim 10 ore, dar maxim inseamna un acvariu foarte bine plantat.

Multumesc de sfat radu....
nu stiam ce inseamna "no comment"
Ok am inteles...Saptamana asta voi lasa lumina 6 ore si tot asa voi creste in fiecare saptamana
Multumesc de sfaturi
Ce mai inseamna si asta???
Dar nu sunt decat doi sanitari....Am inteles ca din astia pot pune...ca sunt un pic mai rezistenti,si nu par a fi nefericiti...inoata,scormonesc pietrisul
pai cum sa le fac? 4 ore dimineata si 3 ore spre seara?
mentionez ca in camera mea e destul de intunecat...Deci lumina naturala,cam lipseste...
Azi am luat si priza programabila si m-am gandit la un program de la 05:00-13:00 si 15:00-22:00...Oare este ok?
Piatra de aer am tinuto atat timp cat nu am avut plante ...
Si lumina sta de pe la 5 dimineatza pana pe la 21 seara
Scuze ca ma bag asa...dar esti singurul din Iasi care am vazut ca are creveti....De unde as putea procura si eu asa ceva ????
Si inca 2 poze
alte poze
Buna dimineata.
Astazi dimineata mi-am luat niste plante si 2 coriodas.
Atasez niste poze sa va da-ti cu parerea si sa imi ziceti daca am facut bine cu ce am luat...

Forum Index » Profile for Cipriandeco » Messages posted by Cipriandeco
Go to: